Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FFC u Beču?! | Fight Site

FFC u Beču?!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.07.2014 11:59h Autor:

Nandor Guelmino i Orsat Zovko

FFC je na zasluženom odmoru sve do 6. rujna i FFC Futures 3 priredbe koja je ponovno najavljena za Opatiju. No, Fight Site ekskluzivno saznaje kako su pripreme za jesenski dio sezone u punom jeku i da odmora za čelnike promocije zapravo i nema.

Prema svemu sudeći, Final Fight će u drugom dijelu 2014. ponovno probiti hrvatske granice, a destinacija bi trebala biti Austrija i njezin glavni grad Beč. Ovih dana izaslanstvo FFC-a predvođeno predsjednikom Orsatom Zovkom je tamo obavilo čitav niz sastanaka koji bi za rezultat trebali imati održavanje eventa krajem godine.

Zovko je, kako saznajemo, posjetio dvorane koje bi mogle biti adekvatne za ovakvu vrstu priredbe, ali se sastao i s poznatim austrijskim borilačkim managerom i glavnim trenerom najveće dvorane u Beču "Gym 23", Nebilom Shabaijem. Sastanak je održan i s jedinim Austrijancem koji se ikada borio u UFC-u, Nandorom Guelminom što jasno pokazuje namjere da se i Guelmino bori na eventualnoj priredbi.

Za sada je poznato da će drugi dio FFC sezone donijeti dva Futuresa u Opatiji, završnicu sezone u Zagrebu i priredbu u Poreču krajem listopada. Nadajmo se da je Zovko bio zadovoljan s viđenim i dogovorenim u Beču pa da ćemo Final Fight gledati i u Austriji. S obzirom na velik broj austrijskih boraca koji su se već natjecali u FFC-u, jasno je da bi se radilo o vrlo zanimljivom potezu najbolje regionalne borilačke promocije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI