FFC promijenio termin priredbe u sarajevskoj Zetri

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.06.2013 14:44h Autor:

Poturak vs. Leko

FFC je bio primoran promijeniti termin svoje priredbe u Sarajevu koja je prvotno bila planirana za 6. rujan, a zatim za 13. datum istog mjeseca. Novi tremin održavanja eventa na kojem će se od profesionalnog sporta oprostiti BH Machine Dževad Poturak jest 4. listopad.

Razlog promjene termina u kratkom razgovoru nam je objasnio vlasnik i predsjednik promocije Orsat Zovko.

"Nažalost, termin smo morali promijeniti već dva puta. Ona prvi nam nije odgovarao zbog nogometne utakmice koju taj dan igra reprezentacija Bosne i Hercegovine. Radi se o vrlo važnoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Slovačke pa nije bilo smisla na isti taj dana organizirati i borilačku priredbu", objašnjava Zovko i dodaje:

"Tek sam jučer odradio sastanak u Sarajevu s glavnim ljudima iz Zetre i njihov kalentar je tako gusto popunjen da je prvi realni termin za FFC 4. listopada. Prema svemu sudeći to je i datum kojeg ćete gledati našu priredbu."

S obzirom na to da se u međuvremenu trebala održati i priredba u Puli, logično pitanje je hoće li se taj event pomaknuti ili će njegov termin i dalje ostati 27. rujna. Zovko još uvijek ne želi skakati pred rudo i istrčavati sa zaključcima.

"Organizacija priredbe u Puli je naša velika želja, no kao što sam već rekao, postoje neke realne prepreke radi specifičnosti same Arene. Ovih dana ću imati sve potrebne informacije, a time i odgovor na vaše pitanje", zaključio je čelnik Final Fighta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI