Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FFC poziva sve kick boks klubove ove subote u Zagreb! | Fight Site

FFC poziva sve kick boks klubove ove subote u Zagreb!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.01.2014 14:35h Autor:

FFC

Final Fight Championship se tijekom 2013. etablirao kao vodeća regionalna te jedna od najboljih europskih borilačkih promocija. Na priredbama je nastupilo više od 50 vrhunskih kick boks profesionalaca te su pokazali svu ljepotu i atraktivnost ovog sporta.

2014. nam donosi daljni rast Final Fighta u svakom pogledu te novih 8 FFC evenata koji će se osim u Hrvatskoj, održavati i u raznim europskim zemljama. Kako bi potaknuli razvoj kick boksa, ali i kako bi dali priliku kvalitetnim, mladim i nadolazećim borcima, FFC će ove godine održati dodatna četiri eventa pod novim brandom FFC Futures. Priredbe će se održavati u Opatiji u suradnji s gradskom Upravom, a završnica čitave serije je planirana za prosinac 2014. i Zagreb.

Počevši već od 1. ožujka i FFC Futures 1 priredbe, FFC kreće u lov na talentiran borce koji će kroz mečeve na "Futuresima" pokušati dohvatiti ugovor s Final Fightom u 2015. godini.

Pozivamo sve zainteresirane klubove (kick boks, Muay Thai iz Hrvatske i regije) da se u subotu 25. siječnja s početkom u 13:00 sati odazovu konferenciji koja će za temu imati upravo novu seriju Final Fight turnira – FFC Futures. Čelnici Final Fighta, predsjednik, g. Orsat Zovko, te glavni urednik Fight Channela g. Marko Petrak, će predstavnicima hrvatskih, ali i klubova regije, iznijeti detaljan plan i program vezan uz planiranje i realiziranje projekta. Konferencija je zamišljena kao otvorena panel diskusija u kojoj će sve zainteresirane strane moći iznijeti svoje prijedloge vezane uz FFC Futures seriju.

Konferencija će se održati u hotelu "Double Tree by Hilton" Zagreb (Vukovarska 269 A) u dvorani "Mimosa ballroom".

DNEVNI RED konferencije FFC "Futures" u 2014.
1. Final Fight – Ostvareni rezultati u 2013.
2. Final Fight – planovi za 2014.
3. FFC Futures – projekt za mlade i nadarene borilačke profesionalce
4. Panel diskusija FFC Futures
5. Razno

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI