Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FFC-ovci Dragan Pešić i Stefan Zvijer odradili seminar u Makedoniji | Fight Site

FFC-ovci Dragan Pešić i Stefan Zvijer odradili seminar u Makedoniji

Vijesti iz regije 11.02.2015 00:41h Autor:

Dragan Pešić

FFC-ov borac, Dragan "Little Wonder" Pešić i osvajač 3. FFC Futuresa, Stefan Zvijer, su u nedjelju 8. veljače održali MMA seminar u makedonskom gradu Prilep. Lokalni MMA tim Maksam je pozvao Dragana i Stefana kako bi dvojac članovima Maksama prenio znanje koje koriste u FFC ringu.

U planu je bio jednodnevni seminar, no usred velikog interesa, Pešić i Zvijer su ostali i dan duže. Polaznici su bili oduševljeni sa znanjem FFC boraca te su imali samo riječi hvale.

Nakon 12-satne vožnje kroz snijegom zatrpanu Hrvatsku, Dragan i Stefan su se vratili u Banja Luku i s Fight Siteom podijelili svoje doživljaje.

"Ljudi u Makedoniji i Maksam timu su nas primili fenomenalno! Bilo nam je tako dobro da se nismo htjeli vratiti svojim kućama," ispričao je Pešić. No, očekuje nas mnogo posla oko TRIBE FC-a i priprema za FFC 7 u Sarajevu, tako da smo nakon povratka u BiH Stefan i ja odradili naporni trening."

Dragan će se na sarajevskom FFC-u boriti s Darkom Banovićem. Ovo će za Little Wondera biti popravni ispit nakon što je u prosincu na FFC-u 16 izgubio od Manuela Bilića u najkrvavijoj FFC borbi ikad. Unatoč porazu, Dragan je pokazao da je borac koji zna dignuti publiku na noge i nakon poraza časno protivniku stisnuti ruku.

"Naglasak je bio na radu u tranzicijama i prelasku iz stand up tehnika u takedown. Nekoliko kombinacija u stand upu koje polaznici seminara do sada nisu radili na svojim treninzima su bile BUM! Momci i djevojke iz Makedonije su željni rada, sjajno su radili i upijali svaku tehniku koju smo im Stefan i ja pokazali," objasnio je Little Wonder.

Na seminaru su pored Maksam tima sudjelovali i Budo MMA tim Makedonija i Muay Thai Prilep tim.

Stefan Zvijer je osvajač 3. FFC Futuresa u MMA disciplini velter kategorije, ali ga je lom ključne kosti spriječio u nastupanju na Futures Finalu.

"Dragan je odradio ono u čemu je najbolji, a ja sam bio zadužen za tehnike u parteru. Odradili smo neke simpatične završnice i kontrole na zemlji. Makedonski borci su sjajno odradili svoj dio posla. Mnogo talentiranih mladih boraca je bilo prisutno, što me posebno obradovalo," objasnio je Zvijer.

Dvojac Pešić-Zvijer ćemo imati prilike gledati 13. ožujka u sarajevskoj Skenderiji na FFC-u 7, samo što će se Dragan boriti u ringu, a Stefan biti u njegovom kutu.

                                                                                                                                                                Vice Stanišić
                                                                                                                                  vice.stanisic@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI