Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FFC-ov kickboxing sudac na naslovnici 24 sata! (FOTO) | Fight Site

FFC-ov kickboxing sudac na naslovnici 24 sata! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.01.2014 19:26h Autor:

24 sata (07.01.2014.)

Trener tajlandskog boksa i kickboxing sudac, Vedran Badžun, koji je mnogima postao poznat zahvaljujući i angažmanima na eventima Final Fight Championship organizacije, u utorak 07. siječnja osvanuo je na naslovnici prema mnogima najčitanijeg hrvatskog dnevnog lista 24 sata.

Radi se o pravom pustolovu koji je proputovao cijeli svijet i posjetio civilizacije za koje mnogi od vas ni ne znaju da postoje, njegove priče mogli bi slušati satima, a još ranije u intervjuu na Fight Siteu je otkrio ono što je u bilo vrlo zanimljivo i novinaru 24 sata.

Radi se o njegovom "kušanju" ljudskog mesa i to na više načina!

"Ljudetina na više načina, kuhana, pečena, sušena u salati…", otkrio je Vedran i dodao: "Iskustva otvaraju oči, ne bih rekao da me promijenilo, prije bi rekao da mi je potvrdilo karakter, poštujem domaćine uvijek, na način da radim i živim isto kao i oni. Zbog toga sam naučio i jezike, običaje, prehrambene navike. Pravilo je jasno: Poštuj druge i dobit ćeš poštovanje natrag."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI