FFC otvorio prijave za Futures 2 u Opatiji!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.03.2014 17:30h Autor:

Final Fight Championship

Final Fight Championship borilačka organizacija, koja se svojim eventima tijekom protekle godine nametnula već kao jedna od najboljih u Europi, na samom početku mjeseca ožujka krenula je sa serijom evenata Futures na kojima se pružila prilika mladim borcima koji žele osigurati svoje mjesto na elitnoj borilačkoj sceni.

Reakcije nakon prvog eventa bile su izuzetno pozitivne, mečevi su oduševili opatijsku publiku, a svoje veliko zadovoljstvo također nisu skrivali ni borci i treneri koji su imali priliku biti dio FFC Futuresa 1, a od četvrtka 20.03. kreću i prijave za novi event.

FFC Futures 2 održat će se u Opatiji 03. svibnja, a sad su otvorene i prijave za MMA i K1 borce koji su zainteresirani za nastup. Prijave su otvorene do 05. travnja!

Podsjetimo, četvrtfinalne borbe održat će se s početkom u 9 sati ujutro, polufinala u 14 sati, a finalisti će nastupiti u glavnom večernjem dijelu koji započinje u 20 sati i koji će ići uživo diljem svijeta uz standardnu vrhunsku produkciju na kakvu su FFC-ovi fanovi već naviknuli, a tom prilikom nastupit će također i neke od najvećih FFC-ovih zvijezdi u super-borbama.

MMA borbe u četvrtfinalu i polufinalu trajat će jednu rundu od pet minuta, dok će finale trajati dvije runde po pet minuta uz profesionalna pravila bez zaštitne opreme. Kategorije su -70, -77, -84, -93 i +93 kg.

K1 borbe u četvrtfinalu i polufinalu trajat će dvije runde od dvije minute i borci će koristiti štitnike potkoljenica, dok će finale trajati tri runde po dvije minute uz profesionalna pravila bez zaštitne opreme. Kategorije su -70, -77, -85, -91 i +91 kg.

FFC će svim borcima i trenerima u turnirima osmorice pokriti troškove smještaja, a svaki borac bit će i novčano nagrađen sukladno rezultatu. Pobjednici svih turnira osigurat će si mjesto na velikom FFC-ovom eventu koji će se održati krajem godine u Zagrebu kada će se odlučivati i ukupni pobjednik FFC Futuresa.

Svi borci uz prijavu za nastup na FFC Futuresu 2 obavezno moraju priložiti i video materijal (snimka borbe, sparinga, treninga…), koji je po mogućnosti objavljen na YouTubeu. Pravo prijave imaju svi borci iz Hrvatske i inozemstva koji nemaju preko deset odrađenih profesionalnih mečeva. Novu priliku mogu zatražiti i borci koji su već nastupili na Futuresu 1, a nisu uspjeli osvojiti turnir u svojoj kategoriji.

Krajnji rok za prijave za nastup na FFC Futuresu 2 je 05. travnja, u danima nakon toga čelnici FFC-a će obaviti selekciju i 10. travnja će biti objavljen popis boraca kojima će biti omogućen nastup u Opatiji. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na e-mail adresu [email protected].

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI