FFC otvorio prijave za Futures 1 u Opatiji!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.02.2014 08:54h Autor:

FFC

Final Fight Championship borilačka organizacija, koja se svojim eventima tijekom protekle godine nametnula već kao jedna od najboljih u Europi, još je ranije najavila pokretanje nove serije pod nazivom Futures na kojima će priliku dobiti mlađi borci iz država regije, ali i ostalih dijelova Europe.

Cijeli projekt nedavno je predstavljen borcima, trenerima i klubovima na konferenciji u Zagrebu te su prve reakcije iznimno pozitivne, mnogi borci FFC Futures vide kao idealnu priliku za razvoj svoje karijere i mogući probitak među elitu.

FFC Futures 1 održat će se u Opatiji 01. ožujka, a sad su otvorene i prijave za MMA i K1 borce koji su zainteresirani za nastup. Prijave su otvorene do 08. veljače!

Podsjetimo, četvrtfinalne borbe održat će se s početkom u 9 sati ujutro, polufinala u 14 sati, a finalisti će nastupiti u glavnom večernjem dijelu koji započinje u 20 sati i koji će ići uživo diljem svijeta uz standardnu vrhunsku produkciju na kakvu su FFC-ovi fanovi već naviknuli, a tom prilikom nastupit će također i neke od najvećih FFC-ovih zvijezdi u super-borbama.

MMA borbe u četvrtfinalu i polufinalu trajat će jednu rundu od pet minuta i borci će koristiti štitnike potkoljenica, dok će finale trajati dvije runde po pet minuta uz profesionalna pravila bez zaštitne opreme. Kategorije su -70, -77, -84, -93 i +93 kg.

K1 borbe u četvrtfinalu i polufinalu trajat će dvije runde od dvije minute i borci će koristiti štitnike potkoljenica, dok će finale trajati tri runde po dvije minute uz profesionalna pravila bez zaštitne opreme. Kategorije su -70, -77, -85, -91 i +91 kg.

FFC će svim borcima i trenerima u turnirima osmorice pokriti troškove smještaja u hotelu, a svaki borac bit će i novčano nagrađen sukladno rezultatu. Pobjednici svih turnira osigurat će si mjesto na velikom FFC-ovom eventu koji će se održati krajem godine u Zagrebu kada će se odlučivati i ukupni pobjednik FFC Futuresa.

Svi borci uz prijavu za nastup na FFC Futuresu 1 obavezno moraju priložiti i video materijal (snimka borbe, sparinga, treninga…), koji je po mogućnosti objavljen na YouTubeu. Pravo prijave imaju svi borci iz Hrvatske i inozemstva koji nemaju preko deset odrađenih profesionalnih mečeva.

Krajnji rok za prijave za nastup na FFC Futuresu 1 je 08. veljače, u danima nakon toga čelnici FFC-a će obaviti selekciju i 12. veljače će biti objavljen popis boraca kojima će biti omogućen nastup u Opatiji. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na e-mail adresu [email protected].

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI