FFC ostavio teškašku MMA poslasticu za kraj: Neporaženi Iranac protiv Vitasovića

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.10.2017 10:49h Autor:

Vitasović vs. Ranjbar

FFC je i konačno definirao popis borbi za svoj jubilarni 30. event koji slijedi narednog vikenda 21. listopada u austrijskom Linzu. I dok je velika većina “fight carda” bila poznata već mjesecima, jedan dvoboj u MMA dijelu priredbe su čuvali za sam kraj.

Svi ljubitelji teške kategorije će doći na svoje jer su službene stranice FFC-a u ponedjeljak otkrile kako će hrvatska MMA nada Ivan Vitasović ukrstiti rukavice s Irancem Masoudom Ranjbarom. Ranjbar je za sada neporažen u profesionalnoj karijeri s tri pobjede, a ovo će mu biti debi u Final Fight Championshipu. Ovo je ujedno i prvi iranski borac koji je ikada nastupio u hrvatskoj promociji.

Vitasović je u prva dva FFC dvoboja doživio dva poraza; najprije protiv Stefana Traunmullera, a zatim i od budućeg prvaka Darka Stošića. No, Zelgov borac je značajno napredovao u posljednjih godinu dana te je zaredao odlične rezultate u organizacijama izvan FFC-a. Posebno valja naglasiti slavlje protiv favoriziranog Eldara Rafigaeva na Heroes Gate 18 priredbi u veljači.

Čitav popis borbi FFC-a 30 provjerite na službenim stranicama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI