FFC objavio nove P4P ljestvice, Stošić i Pejić se probili gotovo na vrh!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.09.2016 11:35h Autor:

Stosic i Pejic

Nakon FFC-a 26 koji se 23. rujna održao u austrijskom Linzu, a na kojem su smo gledali čak 3 meča za titulu te je Final Fight Championship dobio tri nova prvaka, došlo je do velikih promjena i na ljestvici najboljih P4P boraca promocije (i u kick boksing i u MMA dijelu).

Na kick boksing ljestvici prvo mjesto i dalje drži prvak u teškoj kategoriji s rekordnim brojem FFC pobjeda, Mladen “The Scorpion Sting” Brestovac. Unatoč tome što nije branio svoj pojas, zagrebački udarač je i dalje ostao na najvišoj poziciji. Slijedi ga šampion u poluteškoj kategoriji Ukrajinac Pavel Zhuravlev (također nije nastupio), a na trećem mjestu je sada novoustoljeni prvak u velteru Nizozemac Eyevan Danenberg. “Mr. Cool” je u Linzu svladao Shkodrana Veselog koji je porazom pao na 10. mjesto P4P ljestvice.

Na petoj poziciji je Jason Wilnis, šesti je “contender” u lakoj Tigran Movsisyan, a sedmi je bivši prvak u istoj diviziji Slovenac Samo Petje. On je također nastupio u Linzu te se u FFC ring nakon polugodišnje pauze vratio pobjedom.

Puno promjena i na P4P MMA ljestvici

Mnogo promjena smo vidjeli i na MMA ljestvici gdje prvo mjesto sada drži Mađar Laszlo Senyei. Ranije prvoplasirani šampion u teškoj kategoriji Dion Staring je poražen u Linzu od Srbina Darka Stošića koji je ovim slavljem stigao do visoke druge pozicije. “Vojnik” Staring je sada šesti. Na visoko treće mjesto P4P ljestvice se probio bivši UFC-ovac i novopečeni prvak u perolakoj kategoriji Filip “Nitro” Pejić. Četvrto mjesto pripada prvaku u poluteškoj kategoriji Marcinu Prachniju koji već gotovo godinu dana nije branio svoj pojas, a peti je još uvijek aktualni šampion u lakoj Ahmed Vila. Bosanskohercegovački borac je u Linzu pokušao stići do druge titule, no poražen je od Pejića prekidom u trećoj rundi.

Sedmi je Ivica Trušček koji je unatoč porazu u Linzu ostao u top 10, na osmoj poziciji je Pavel Doroftei. Deveti je Ante Delija, a deseti Roberto Neves.

Čitave ljestvice možete pogledati na ovom LINK-u na službenim FFC stranicama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI