FFC ima novu službenu web stranicu koju vrijedi posjetiti!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.04.2016 15:31h Autor:

Screenshot

Final Fight Championship (FFC) je s ponosom obavještava javnost da su danas puštene u pogon nove službene web FFC stranice!

Nove FFC stranice korisnicima nude nov, mnogo moderniji dizajn koji je znatno pregledniji za navigacija te su sve informacije o nadolazećim FFC eventima, borcima kao i o prošlim eventima vrlo lako dostupne u nekoliko klikova mišem. Osim svježeg dizajna, web stranice sadrže mnogo više informacija o nadolazećim priredbama i FFC borcima, kao i čitavu arhivu rezultata svih do sada održanih evenata.

Lansiranje nove FFC stranice savršeno se poklapa s prvim FFC eventima u SAD-u koji se održavaju u svibnju u Daytona Beachu na Floridi te tjedan dana poslije u Springfieldu u Massachusettsu.

Stranica je podijeljena na sedam glavnih sekcija: Info, News, Events, Fighters, Media, Shop i Livestream.

U “Info” sekciji pronaći ćete sve osnovne informacije o FFC promociji, njezinom konceptu, pravilima FFC mečeva kao i informacije o partnerima.

U “News” sekciji možete saznati najnovije vijesti vezane uz promociju, njezine borce, prvake i najveće zvijezde kao i sve informacije o promjenama na “fight cardovima”. Dok klikom na “Fighters” dolazite do profila svih FFC boraca s njihovim detaljima i multimedijskim sadržajem. U sekciji “Media” možete pogledati galerije s prethodnih FFC priredbi kao i video materijale s istih, u “Shopu” ćete uskoro moći kupiti i službenu FFC odjeću i opremu, a klikom na “Livestream” možete uživati u prijenosu FFC evenata uživo!

Posjetite novu FFC web stranicu na www.ffcpro.com uz napomenu da su stranice i dalje u izradi, odnosno da se nadopunjuju podacima i ostalim sadržajem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI