FFC Futures: Uskoro kreće lov na mlade talente!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.01.2014 14:56h Autor:

FFC Futures Opatija

Hrvatska borilačka organizacija Final Fight Championship, koja se tijekom 2013. godine nametnula kao jedna od najboljih u čitavoj Europi, još je ranije najavila kako će uskoro krenuti s eventima iz Futures serije. Na njima će priliku dobiti mlađi borci sa svih strana Europe koji tek traže svoje mjesto među borilačkom elitom, ali ni ovog puta neće izostati vrhunska produkcija na kakvu su FFC-ovi fanovi već naviknuli.

U planu je održavanje četiri FFC Futures eventa tijekom 2014. godine, a prvi je na rasporedu već 01. ožujka u Opatiji, koja će ugostiti i preostala tri eventa do kraja godine.

Priliku će dobiti brojni borci u svim kategorijama po K1 i MMA pravilima, a najbolji će osim novčanih nagrada dobiti i ugovor s FFC-om.

Svaki FFC Futures event predvodit će neke od najvećih FFC-ovih zvijezdi, pa će se u ovom slučaju zaista raditi o uvijek dobitnoj kombinaciji mladosti i iskustva.

U srijedu 22. siječnja u Opatiji će biti održana konferencija za medije koju će organizirati FFC u suradnji s partnerom Opatija Fight Clubom (OFC) koji je proteklih godina uspješno organizirao event Opatija Fight Night. Tom prilikom bit će objavljen kompletan koncept Futuresa, kalendar za 2014. godinu, detalji o prvom eventu, a bit će i najavljena borilačka konvencija za sve zainteresirane borce, klubove i saveze koja će se održati 25. siječnja u zagrebačkom hotelu DoubleTree by Hilton.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI