FFC Futures 3 Zagreb: Osvojite ulaznice putem naše nagradne igre!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.09.2014 16:52h Autor:

FFC Futures 3 u Zagrebu

FFC sezona kreće ovaj vikend i to FFC Futures 3 eventom u Zagrebu! Priredba Futures formata s izvrsnim super-borbama poznatih boraca u večernjem dijelu programa odvijat će se u dvorani Sutinska Vrela u zagrebačkoj četvrti Podsused.

Najviše prašine će podići nastupi domaće kick boksing zvijezde i svjetskog top teškaša te člana Gloryja Mladena "The Scorpion sing" Brestovca, kao i jednog od najboljih hrvatskih MMA boraca, Dubrovčanina Ante "Walking Trouble" Delije. Nastupit će i nekoć najveća hrvatska MMA nada i domaći borac iz Croatian Combat Academyja, Matej "Do Koske" Truhan koji se vraća na veliku FFC scenu nakon godinu dana pauze. "Super fight" program će dopuniti i karlovački kick bokser i dugogodišnji Cro Copov sparing partner, Igor Mihaljević.

Subotnji program u Sutinskim vrelima počinje već od devet sati ujutro te svi ljubitelji borilačkih sportova i znatiželjici mogu besplatno ući u dvoranu i uživati u prva dva kola natjecanja. Večernji finalni program (MMA dio) počinje u 20 sati, a kick boksing će uslijediti u 22 sata.

Fight Site svoje vjerne čitatelje uvijek nagrađuje kartama, pa vas ni ovoga puta nećemo razočarati jer vam poklanjamo još tri put po dvije karte za FFC Futures 3 u subotu.

Opet imamo jako jednostavno pitanje:

U kojem se gradovima održavaju naredna dva FFC eventa (FFC 14 i FFC 15)?

Svoje točne odgovore zajedno s IMENOM I PREZIMENOM šaljite nam na: [email protected]


Tri najbrža točna odgovora osvajaju po dvije karte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI