Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FFC Futures 2: Pobjede Delije i Brestovca, pogledajte fotografije i sve rezultate | Fight Site

FFC Futures 2: Pobjede Delije i Brestovca, pogledajte fotografije i sve rezultate

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.05.2014 11:32h Autor:

Ruben Wolf i Ante Delija

Završen je i drugi FFC Futures nakon kojeg smo dobili novih devet Futures finalista. U revijalnim borbama slavile su obje hrvatske zvijezde. Ante Delija je giljotinom savladao Rubena Wolfa, dok je Mladen Brestovac nokautirao svog poljskog protivnika.

FFC Futures 2 ponovno je donio veliki broj sjajnih nastupa mladih i perspektivnih boraca, a sve je kulminiralo večernjim finalnim eventom, na kojem smo dobili devet novih pobjednika, koji su tako izborili svoje mjesto na zagrebačkom Superfinalu.

U dvije revijalne tzv. superborbe, nastupili su Mladen Brestovac u kickboks te Ante Delija u MMA dijelu. Obojica su ostvarili pobjede. Brestovac je već u prvoj rundi nokautirao svog protivnika Tomasa Pakutinkasa iz Poljske, dok je Delije za pobjedu bile potrebno malo više vremene, no kada je u drugoj rundi Rubena Wolfa uhvatio u giljotinu, njemačkom borcu više nije bilo spasa.

Od Futures boraca vrijedi spomenuti Tadiju Majića, koji je, nakon što je u dnevnom programu ostvario dvije pobjede prekidom, jednako nastavio i na finalu te je već u prvoj rundi Ivicu Vranku izvukao "heel hook". Nakon što je ostvario nokaut dana, Martin Batur je također nastavio impresivno te već u prvoj rundi prisilio svog protivnika na predaju, a iznenađenje dana napravio je Pleurat Smajli koji je nokautirao favoriziranog Sadikovića. 

U Kickboksu, najimpresivnije je do pobjede došao Jasmin Bajrović, koji je već u uvodnim borbama prikazao vrhunski talent i nokaut snagu, a nokautom je slavio i Matijas Barić, dok je pobjedu upisao i Dino Belošević, mladi teškaš koji već ima iskustva na FFC eventima.

FFC Futures 2 – rezultati finala:

Kickbox:
-70kg – Finko Barišić def. Dino Taći – odluka sudaca
-77kg – Jasmin Bajrović def. Anđelko Rebić – nokaut, 2. runda
-85kg – Matijas Barić def. Nenan Šančić – nokaut, 2. runda
-91kg – Andrija Lekić def. Mitar Dugalić – odluka sudaca
+91kg – Dino Belošević def. Simon Krizmanić – odluka sudaca
Mladen Brestovac def. Tomas Pakutinkas – nokaut, 1. runda

MMA:
-70kg – Jasmin Ilijaš def. Velimir Rašić – SUB (armbar), 1. runda
-77kg – Tadija Majić def. Ivica Vranko – SUB (heel hook), 1. runda
-84kg – Pleurat Smajli def. Asmir Sadiković – nokaut, 1. runda
-93kg – Martin Batur def. Ivan Karačić – SUB (giljotina), 1. runda
Ante Delija def. Ruben Wolf – SUB (giljotina), 2. runda


 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI