FFC doveo novo veliko pojačanje: Bor Bratovž debitira u Ljubljani!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.02.2014 14:32h Autor:

Bor Bratovž

Final Fight Championship je i prije početka nove FFC sezone u svoje redove doveo još jedno veliko regionalno MMA ime. Ionako već jakom rosteru se priključila slovenska zvijezda i ponajbolji, ali vjerojatno i najpoznatiji slovenski MMA majstor, Bor "Playbor" Bratovž.

Kontakt između promocije i Bratovža postojao je još od Final Fighta u Ljubljani koji smo pratili krajem prošle godine. Ovih dana razgovori su uznapredovali i sve je dovelo do potpisa ugovora za vodeću regionalnu borilačku promociju. Detalji za sada nisu poznatni, no Fight Site doznaje da će Bratovž gotovo sigurno debitirati na FFC- u svojoj Ljubljani koji je planiran za travanja 2014. Još uvijek se ne zna tko bi mu trebao biti protivnik.

"Bio sam sretan kada je došlo do kontakta s FFC-om i naravno kada smo se sve dogovorili. Jasno je, da je FFC velika i priznata organizacija koja radi vrlo dobro. Sad kad sam i ja dio toga jako sam zadovoljan i sa uzbuđenjem očekujem svoju prvu borbu u FFC ringu", rekao je Bratovž prilikom potpisa za Final Fight.

Dovođenje nove akvizicije je komentirao i glavni čovjek promocije Orsat Zovko.

"Bor je vjerojatno najveće slovensko ime u MMA sportu koje znamo iz regionalnih promocija, ali i s velikih intenacionalnih priredbi. Drago mi je da smo ga uspjeli dovesti u FFC roster koji je svakim danom sve jači i jači. Obećali smo navijačima da ćemo konstantno raditi na svim segmentima, a nove borilačke akvizicije su sigurno jedan od najbitnijih. Bor je vrlo atraktivan borac koji u ringu uvijek daje sve od sebe, a takve posebno cijenimo", izjavio je Zovko.

Bratovž je u profesionalnoj karijeri ubilježio 8 pobjeda i 4 poraza, a sudarao se i s imenima poput Ikuhishe Minowe i Svetlozara Savova. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI