FFC doveo još jedno pojačanje: Denis "Chorchyp" potpisao za Final Fight!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.12.2013 10:59h Autor:

Orsat Zovko i Denis Porčič

FFC je doveo još jedno veliko pojačanje u svoj kick boksing roster. Radi se o vrlo popularnom slovenskom udaraču, Denisu Porčiču "Chorchypu".

Slovenac je s čelnikom FFC-a, Orsatom Zovkom dogovorio suradnju na miminalno tri dvoboja. Fight Site doznaje da bi "Chorchyp" trebao debitirati već u veljači na priredbi u Bosni i Hercegovini.

"Denis je odličan borac, ali i vrlo poznat i cijenjen glazbenik u Sloveniji. Drago mi je da smo u Final Fight doveli još jedno kvalitetno ime koje će nam dodatno pojačati ionako snažan kick boksing roster. Želimo ga što prije gurnuti 'u vatru' jer dugo nije imao meč. Ono što vam mogu potvrditi jest da će Chorchyp biti u jednom od glavnih dvoboja priredbe u Ljubljani koja je planirana za travanj, a testirat ćemo ga i ranije", izjavio je povodom potpisivanja ugovora predsjednik FFC-a, Orsat Zovko.

Oduševljen priključivanjem FFC-ovom popisu boraca je i samo Porčič.

"Kao prvo volio bi se zahvaliti gospodi Orsatu Zovku i Marku Petraku na prilici koja mi je ponuđena. Vrlo sam uzbuđen sto sam dio tako ugledne organizacije kao sto je FFC. Odmah počinjem s pripremama za meč u BiH i definitivno u FFC-u želim prikazati najbolje borbe do sad",  poručio je slovenski udarač.

Prilikom potpisa ugovora u Zagrebu, Chorchyp je posjetio i Cro Cop Gym gdje se upoznao sa svojim idolom zbog kojeg je među ostalim i počeo s borilačkim sportom.

"Na kraju posebno bih se volio zahvaliti gospodinu Zovku što mi je omogućio, da sam realizirao dugogodišnju želju i upoznao me s mojim velikim idolom Mirkom 'Cro Copom'", dodao je Porčić.

Denis je većinu najboljih mečeva odradio u slovenskom WFC-u gdje je stekao velik broj fanova koji nisu ljubitelji samo njegove glazbe, nego i borilačkih kvaliteta. Za sada se ne zna tko bi trebao biti prvi Porčičev protivnik u FFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI