Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FFC djevojka Petra Frković najljepša Hrvatica po odabiru Globusa! (FOTO) | Fight Site

FFC djevojka Petra Frković najljepša Hrvatica po odabiru Globusa! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.07.2014 16:22h Autor:

Petra Frković

Hrvatski tjednik Globus već dulje od jednog desetljeća provodi svoj izbor naljepših i najseksipilnijih Hrvatica, a ove godine na tron je zasjela prelijepa FFC djevojka Petra Frković.

"Iz morske pjene rođena je nova Venera! Gracilna, odlučna, ali skromna, najseksepilnija Hrvatica 2014. dvadesettrogodišnja je Zagrepčanka savršene linije za koju se ne mora boriti teškim odricanjem, ručkom od “lista salate i zelenog čaja”, nego si, naprotiv, s vremena na vrijeme priušti odlazak u McDonalds. Već pet godina radi kao model, snimila je pregršt editoriala, spotova i reklama, a ove godine završava studij menadžmenta u kulturi. No, hoće li “raditi u struci” – ne zna niti može znati: vjeruje da se ne treba opterećivati onim na što ne možemo utjecati. Njezina je jedina želja, kaže, da bude sretna i zadovoljna, ma što radila. Dosad nije bila na izborima ljepote, a činjenicu da ju je Globus uvrstio među 12 najseksi Hrvatica doživljava kao prestiž. O tituli pobjednice nije razmišljala", navodi Globus u svom web izdanju.

Nema sumnje kako će borilački fanovi ubuduće s još većim užitkom pratiti i sve ono što se događa između rundi kad u ring uđe upravo Petra!

Više o Globusovom izboru možete pročitati ovdje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI