FFC djevojka i najseksi Hrvatica Petra Frković: Ne moram se od dečkiju braniti puškom!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.07.2014 12:25h Autor:

Photo: Globus/Boris Štajduhar

FFC djevojka, Petra Frković je nedavno u izboru uglednog tjednika Globus proglašena "najseksi Hrvaticom", a svoj je izbog prokomentirala u tom listu.

U uvodu su je opisali kao iznimno duhovitu, skormnu, inteligentnu i jednostavnu osobu koja je, na sreću muškog roda, i dalje slobodna.

"Nije baš da me dečki opsjedaju. Naravno da mi prilaze i to sve, ali ne mogu reći da moram hodati gradom s puškom oko vrata. Osim toga, izbirljiva sam, premda nemam neki specifičan tip dečka, da mora biti crn, plav, ovakav ili onakav. Iskreno, najvažnije mi je da nije prepotentan i da me zna nasmijati. I da sam sretna uz tu osobu”, poručila je FFC djevojka.

Osim manekenstva, Petra Frković je studentica menadžmenta u kulturi na Visokoj školi za poslovanje i upravljanje “Baltazar Adam Krčelić” u Zaprešiću, što upravo privodi kraju i piše završni rad. Nosila je nebrojene revije na Fashion Weeku, Fashion.hr-u, Cro-a-porteru, Sajmu vjenčanja, Zlatnoj igli, snimala je spotove i reklame, za Sony i Staropramen…a jedan od najvažnijih angažmana joj je onaj na FFC-u. Ove jeseni, kako je otkrila, s Fight Channelom priprema neke nove projekte.

“Neke stvari koje bih izdvojila su Dreft Fashion Week, gdje sam bila jedno od zaštitnih lica, spot za Alana Hržicu, s kojim je nastupio na CMC festivalu, blisko surađujem s FFC-jem (Final Fight Championship), čije sam zaštitno lice i planiramo neke nove projekte za jesen", kaže lijepa Petra.

Na 11. Globusov izbor za najseksi Hrvaticu nije se prijavila sama, nego ju je na to nagovorila njezina agentica Sandra Vranješ. “Prihvatila sam to bez razmišljanja jer smatram da je veliki prestiž sudjelovati na ovom natjecanju. Iskreno, nisam došla ni s kakvim očekivanjima, stvarno sam se iznenadila i ostala u šoku kad sam saznala da sam pobijedila. Znam da zvuči kao kliše, ali stvarno je tako. Tu je dosta isprepletenih emocija i treba vremena da se dojmovi slegnu, a saznala sam tek jučer. Ali dobro, ja se dosta brzo prilagođavam na novonastale situacije, pa ću tako i na ovu”, poručuje lijepa Zagrepčanka za Globus.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI