Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FFC 6 gledaniji od Dnevnika i Lige prvaka! | Fight Site

FFC 6 gledaniji od Dnevnika i Lige prvaka!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.06.2013 09:54h Autor:

Jurković VS Poturak

Fantatična TV gledanost FFC-ovih evenata od samog početka dobija još više na značaju ako se to osim suhoparnim brojkama predstavi na nešto malo drukčiji način, odnosno usporedbom s nekim drugim iznimno gledanim TV sadržajima.

Peti po redi event Final Fight Champinshipa koji se održao koncem svibnja u Osijeku pratilo je u prosjeku 36 posto svih koji su se u tom trenutku nalazili pred TV ekranom, odnosno njih čak oko pola milijuna. Rezultati TV gledanosti za posljednji event čak su još malo bolji.

Večernji list izvijestio je kako je FFC 6 i iz Poreča s Igorom Jurkovićem i Dževadom Poturkom u glavnoj ulozi pratilo u prosjeku 38,6 posto gledatelja, odnosno približno 550.000 gledatelja. Mečevi iz Poreča tog su dana bili gledaniji čak i od Dnevnika Nove TV, a zanimljiva je informacija da se radi čak i o boljoj gledanosti nego što u Hrvatskoj u prosjeku imaju utakmice iznimno popularne nogometne Lige prvaka.

Idući na rasporedu su eventi u sarajevskoj Zetri i pulskoj Areni, a uvjereni smo da će TV gledanost i posjeta u dvorani zadržati uzlaznu putanju.

PODIJELI
, ,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI