FFC 5 gledaniji od UFC-a koji se održao u Brazilu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.06.2013 06:38h Autor:

FFC 5

UFC On Fuel TV 10 bio je iznimno zanimljiv event koji se održao proteklog vikenda u Fortalezi u Brazilu i na kojem je u glavnom meču večeri Fabricio Werdum pobijedio svog velikog idola Antonia Rodriga Nogueiru.

Portal MMA Fighting uspio je doznati kako je gledanost tog eventa na Fuel TV-u bila na prilično visokoj razini. Taj TV kanal u razdoblju od 20 do otprilike 23 sata kada je trajao program pratilo je u prosjeku 313 tisuća gledatelja.

To je drugi najbolji rezultat UFC-ovog eventa na Fuel TV-u, a vodeći je još uvijek event s borbom Brian Stann vs. Wanderlei Silva u glavnom meču koji se održao u Japanu. Njega je uživo pratilo 485 tisuća gledatelja.

Zanimljivo je u ovom slučaju povući usporedbu s hrvatskom organizacijom Final Fight Championship čije se borbe iz glavnog dijela uživo prenose na Fight Channelu i Novoj TV u Hrvatskoj, a posljednji event koji se održao u Osijeku krajem svibnja uživo je pratilo samo na Novoj TV gotovo oko pola milijuna gledatelja, odnosno u prosjeku oko 36 posto svih onih koji su se u tom trenutku našli pred TV ekranom.

PODIJELI
, , ,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI