FFC 38: TUF borac Jay Cucciniello i Amerikanac Emmers u okršaju pero divizije!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.06.2019 15:09h Autor:

Photo: FFC

Final Fight Championship 38 održava se u vegaškom Fight Domeu 20. lipnja, a objava cijelog ‘fight carda’ očekuje se narednih dana. No već su poznate dvije borbe te je sada osim okršaja Keitha Leeja i Chrisa Johnsona potvrđen i sudar Jayja Cucciniella (8-1) i američkog “Pretty Boyja” Jamalla Emmersa (15-4).

Nakon sudjelovanja u 27. sezoni ‘The Ultimate Fightera, Jay Cucciniello vraća se u akciju u glavnom gradu borbi godinu dana nakon prvog profi poraza. “The Mellow Fellow” je poznat po svom atraktivnom stilu kojeg su primijetili fanovi diljem svijeta, a osam je pobjeda ostvario ili nokautom ili prisilom na predaju. Cucciniello je već predvodio priredbe u Španjolskoj, Južnoj Africi i Britaniji pa je zato moguće da mu ova pobjeda osigura i borbu za titulu.

Jamall Emmers je skupio MMA rezime koji svjedoči njegovom bogatom iskustvu na borilištu iako će uskoro navršiti punih trideset godina. Ovaj Amerikanac koji je pobijedio elitne borce, kao što su Cory Sandhagen i Alexander Hernandez, 20. će lipnja odraditi  svoj FFC debi u nadi da će upisati i šestu pobjedu nokautom. Na njegovoj je strani prije svega iskustvo s obzirom na to da je sve skupa skupio preko tri sata u borbi za razliku od Cucciniella koji tu ima samo 37 minuta.

FFC sezona 2019. se za sada pokazala brutalnom s obzirom na 75% finiša u kick-boksing i MMA borbama, kao i u boksačkim mečevima. MMA je za sada najvatreniji te je samo jedna borba ove godine išla na odluku. Nema sumnje da se i za dva tjedna sprema još jedan vatromet!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI