FFC 38: Mlađi brat Kevina Leeja u FFC debiju protiv Chrisa Johnsona!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.06.2019 16:16h Autor:

FFC 38

Final Fight Championship će se sa svojim 38. izdanjem ponovno održati u vegaškom Fight Domeu i to 20. lipnja. Iako se objava fight carda očekuje ovih dana, jedna zanimljiva borba je već potvrđena, pa će tako mlada nada Keith Lee (3-3) u svom rodnom gradu ukrstiti rukavice s Chrisom ‘The Jungle’ Johnsonom (7-9) u svom FFC debiju.

Keith Lee je inače mlađi brat velike MMA zvijezde Kevina Leeja i sa svoje 22-godine već ima u planu ostaviti traga u promocijskom debiju. Njegov rezime ne treba podcijeniti iako ima tri poraza odlukom. U zadnjoj je borbi izgubio u organizaciji BRAVE u Maroku i to vrlo kontroverznom odlukom sudaca, a nada se da će u Vegasu pred domaćom publikom isprati okus poraza. Osim što će dvorana sigurno biti puna njegovih navijača, ovo mu je i prvi put u profesionalnoj karijeri da se bori u svom gradu.

Još jedan borac čiji se ‘score’ ne smije podcijeniti je i njegov protivnik Chris Johnson koji je imao jako grbav početak MMA karijere te je u samo dvije godine skupio 1-6. Nakon lošeg starta je odlučio uzeti godinu i pol pauze kako bi se vratio kao potpuno novi borac. Od tad je nanizao 6-3. Johnson je vrlo aktivan borac i od travnja je već osigurao dvije pobjede.

Johnson i Lee su sjajan početak FFC 38 fight carda, a ostale će borbe bit objavljene u narednim danima. Također, na ovoj ćemo priredbi vidjeti može li Keith Lee krenuti bratovim stopama prema vrhu svoje divzije ili će ga Chris Johnson zaustaviti pod reflektorima Fight Dome dvorane u Las Vegasu. Odgovore na sve to dobit ćemo 20. lipnja.

FFC sezona 2019. se za sada pokazala brutalnom s obzirom na 75% finiša u kick-boksing i MMA borbama, kao i u boksačkim mečevima. MMA je za sada najvatreniji te je samo jedna borba ove godine išla na odluku. Nema sumnje da se i za dva tjedna sprema još jedan vatromet!

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI