Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FFC 37: Noć prekida u Las Vegasu, Ivan Erslan slavio majstorskim nokautom u prvoj rundi | Fight Site

FFC 37: Noć prekida u Las Vegasu, Ivan Erslan slavio majstorskim nokautom u prvoj rundi

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.05.2019 10:59h Autor:

Ivan Erslan

FFC 37 donio je večer brutalnih finiša i priredbu na kojoj ništa nije ostavljeno sucima! Posjetitelji Fight Domea imali su priliku doživjeti pravi vatromet i četiri MMA borbe glavnog dijela programa koje su sve završile unutar prve dvije runde.

Na FFC-u 37 nastupio je i hrvatski poluteškaš Ivan Erslan koji je upisao sedmu pobjedu u trećem FFC nastupu kad je brutalnim aperkatom zaustavio iskusnog veterana i majstora za ‘submissione’ Rogera Carrolla. Nakon samo 90 sekundi, Erslan je srušio Amerikanca savršeno tajmiranim aperkatom kojeg je slijedila salva udaraca nakon koje je sudac zaustavio borbu. Erslan je također nakon pobjede izrazio želju za borbom za titulu.

U glavnoj borbi večeri Mike Santiago brutalno je završio svog protivnika ‘sumbissionom’ u drugoj rundi nakon što ga je više puta srušio. Santiago i Martinez su odmah ušli u izmjene i pokazali svoju srčanost, ali je Santiago vrlo brzo uzdrmao protivnika sjajnim laktom. Nastavio je s pritiskom te je sudac više puta pomno pratio može li Martinez nastaviti s borbom. Iako je preživio prvu rundu i uspio je preseliti u parter, udarci su i ondje počeli vrlo brzo prštati nakon čega ga je Santiago završio giljotinom. Santiago nakon pobjede planira prijeći u laku diviziju i krenuti u pohod na FFC titulu.

Anderson Goncalves je krenuo izvrsno već u prvim trenucima borbe sa Steveom Montgomeryjem. I Brazilac i Amerikanac su odmah krenuli u izmjene te je bilo očito da ne planiraju ništa pustiti sucima na odluku. Na kraju je Goncalves uzdrmao Montgomeryja prije negoli ga je završio u parteru.

U prvoj borbi koja je otvorila event, Jake Albinio je izdominirao Krisa Berbericha već u prvoj rundi. Domaći borac je srušio protivnika i potpuno ga kontrolirao u parteru, a nakon više pokušaja ‘submissiona’ počeo je polagati udarce zbog koji je sudac zaustavio borbu prije četvrte minute prve runde.

FFC 37 Rezultati

Mike Santiago def. Alonzo Martinez via submission (giljotina, 3:22 R2)
Anderson Goncalves def. Steve Montgomery (1:09 R 1)
Ivan Erslan def. Roger Carroll (TKO (udarci) 1:37 R 1)
Jake Albinio def. Kris Berberich (TKO (udarci) 3:39 R1)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI