FFC 34 ovog petka donosi brutalni okršaj nokautera u kick-boksing dijelu eventa

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.11.2018 12:30h Autor:

FFC 34: Mitchell vs Morais

FFC 34 ovog petak u Las Vegas donosi još jedan iznimno uzbudljiv event koji kombinira MMA, kick-boksing i boks, po čemu je ova promocija jedinstvena u svijetu.

Osim što ovog petka u main eventu Filip Pejić brani MMA titulu od opasnog Brazilca Brenda Bispa da Souse u pero diviziji, na fight cardu se nalazi i zanimljiv kick-boksing okršaj u poluteškoj.

Luis Morais (20-6-0), još jedan borac iz Brazila, ući će u ring s Danielom Mitchellom (13-3-0) iz Denvera, u borbi koja bi lako mogla biti i okršaj titana s obzirom na to da se radi o dva nokautera te je samo pitanje tko će ostati ležati na podu, a tko će izaći iz ringa uzdignute ruke.

Morais ovog petka u ring ulazi nakon tri uzastopne pobjede od kojih je jednu ostvario tehničkim nokautom i dvije odlukom. Radi se o trostrukom prvaku Brazila, koji je osvojio zlato i na europskom prvenstvu, a nosi titulu i ISKA svjetskog prvaka.

„Volio bih protivnika nokautirati u prvoj ili drugoj rundi,“ rekao je Morais. „Baš se veselim borbi u FFC-u. Ovo je prilika iz snova te ću u ring ući agresivno s ciljem da ostvarim još jednu pobjedu.“

Mitchell je u zadnjih pet borbi ostvario četiri pobjede. Dvije je borbe dobio tehničkim nokautom, a dvije odlukom. Ovaj Amerikanac je inače nokauter jer je sve svoje amaterske borbe završio nokautom, a u jedanaest od trinaest profesionalnih mečeva je protivnika pobijedio tehničkim nokautom.

“U svaki meč ulazim s istom taktikom,“ rekao je Mitchell. „Krenem od nogu i tako usporim svog protivnika, pa onda idem od trupa na gore kako bih ga završio brutalnim nokautom.“

Mišljenje o ovom potencijalno sjajnom meču dao je i predsjednik FFC-a, Orsat Zovko.

„Ovo će biti vatromet, u to sam siguran.Ni jedan od njih nije borac koji se povlači ili odustaje. Uvijek idu naprijed i uvijek idu na nokaut.“

FFC 34 se održava u petak 9. studenog,  u novoizdrađenoj Fight Dome dvorani, posebno dizajniranoj za FFC evente, koja se nalazi u hotelu Rio u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI