FFC 33: Andi Vrtačić brani pojas u Vegasu, novi nastup Tea Mikelića

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.10.2018 20:51h Autor:

Andi Vrtačić, FFC 28

Na službenim stranicama Final Fight Championshipa danas je objavljen popis borbi za FFC 33 koji slijedi ovog petka, 2. studenog. Priredba će se održati u FFC-ovom novom domu, lasvegaškoj Fight Dome areni, a predvodit će ju kick-boksing okršaj u kojem će aktualni prvak u srednjoj kategoriji, Andi Vrtačić, braniti svoj pojas. Borcu iz Pule će na suprotnoj strani biti Ukrajinac Mykyta Chub.

Vrtačić ne zna za poraz u profesionalnoj karijeri, a u FFC-u je ubilježio četiri pobjede. U posljednjem je nastupu u ožujku prošle godine u Ateni priredio iznenađenje i srušio prvaka Denisa Marjanovića. Osvojeni pojas će sada braniti protiv Chuba koji je u FFC ring također ulazio četiri puta, od kojih je upisao samo jedan poraz.

“Publici u Fight Dome areni su se svidjeli kick-boksing mečevi na FFC-u 31, stoga nam je iznimno drago najaviti da ćemo 2. studenog ponovno imati okršaj dvojice kick-boksača za titulu prvaka”, najavio je Orsat Zovko, vlasnik i predsjednik FFC-a.

Ova priredba nam također donosi i ponovnu kombinaciju kick-boksing, MMA i boksačkih mečeva u istoj večeri. Sunaslovna borba tako donosi MMA okršaj u lakoj kategoriji u kojem će Darrick Minner ukrstiti rukavice s bivšim UFC borcem Clayom Collardom. Podsjetimo, Collard je trebao nastupiti na FFC-u 31, no zbog protivnikovog pada na vagi meč je otkazan.

Još jedan kick-boksač iz Hrvatske ući će pod reflektore Fight Dome arene. Bivši izazivač u lakoj kategoriji Teo Mikelić vraća se u FFC ring i odmjerit će snage protiv Chrisa McMillana.

Na službenom plakatu FFC-a 33 u glavnoj su ulozi boksači odnosno najava za američki dvoboj na šest rundi između Randyja Fuentesa i Andrea Keyesa.

FFC 33: Chub vs. Vrtačić

Kickboxing

Mykyta Chub vs. Andi Vrtačić – 84kg, meč za titulu
Chris McMillan vs. Teo Mikelić – 70kg

MMA

Darrick Minner vs. Clay Collard – 70kg

Boxing

Randy Fuentes vs. Andre Keyes – 65,8kg

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI