FFC 27 Night of Champions: Danas otvoreni trening u ATT!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.11.2016 12:10h Autor:

FFC 27 Night of Champions

Final Fight Championship je odlučio ostaviti svoj najveći adut za kraj godine i, kako to i priliči, prirediti zagrebačkoj publici svoj najveći borilački spektakl do sada – FFC 27 Night of Champions. Ovo epsko izdanje eventa jedne od najvećih europski borilačkih promocija održat će se 17. prosinca u zagrebačkoj Areni, a posebno je po tome što ga čine gotovo samo borbe za titulu i to i u MMA i u kick-boksing dijelu eventa.

Tako će sredinom ovog prosinca u ring ući najveće FFC-ove zvijezde poput Mladena Brestovca, Pavela Zhuravleva, Filipa Pejića, Davida Mitchella i Darka Stošića.

Povodom ovog nadolazećeg spektakla FFC vas poziva na otvoreni trening nakon kojeg će borci, točnije Mladen Brestovac, Filip Pejić, Ivica Trušček, Darko Stošić, Jasmin Bajrović i Samo Petje biti na raspolaganju za intervjue i izjave, ali i za slikanje s navijačima.

Otvoreni trening i druženje s medijima i fanovima održat će se u srijedu 23. studenog u 15 sati u prostorijama zagrebačkog American Top Teama,  Slavonska avenija 3.

Veselimo se vašem dolasku u što većem broju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI