FFC 24, MMA: Villefort razbio Relu, nokaut u 18 sekundi oduševio Daytona Beach

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.06.2016 10:56h Autor:

FFC 24

U Daytona Beachu je održan prvi FFC event na američkom kontinentu. U naslovnoj borbi spektakularne večeri u okršaju dvojice Brazilaca Danillo Villefort pobijedio je Thiaga Relu tehničkim nokautom nakon serije udaraca u trećoj rundi.

U prvoj rundi Villefort je došao do take-downa i judo potezom izbacio protivnika iz ringa. Rela je pokušao iskoristiti visinu i bacao udarce iz daljine, Villefort ga je u drugoj rundi pritisnuo u kut i udarao koljenima dok nije dobio neugodan udarac u međunožje, a u nastavku runde još jednom uspio srušiti Relu i laktovima mu zadati par udaraca u glavu. U trećoj rundi Villefort je nakon minute borbe na sredini pronašao rupu i pogodio Relu lijevim i desnim krošeom, Rela je pao u kutu, a Villefort ga dovršio s još par udaraca.

Fantastičnim nokautom večeri u 18 sekundi Jeremy Kimball (13-5) oduševio je dvoranu i izazvao ovacije publike. Na samom početku borbe, nakon par razmijenjenih udaraca, desnim krošeom pogodio je bivšeg UFC-ovog borca Matta Van Burena i poslao ga na spavanje.

Odmah zatim brazilski borac Roberto Navas priredio je još jedan vatreni završetak nokautiravši sunarodnjaka Arauja u prvoj rundi. Araujo je pripremao low-kick s desnom, ali mu je s lijeve strane doletio sjajni Navasov high kick u vrat nakon kojeg je pao kao pokošen.

Desmond Green jednoglasnom je odlukom porazio svog imenjaka Desmonda Hilla. Hill je u prvoj rundi propustio sjajnu priliku kada je serijom udaraca u glavu pritisnuo Greena u kut, ali ovaj ga je uhvatio u klinč i do kraja runde ga pokušavao srušiti. U drugoj rundi Green ga je obgrlio s leđa i pokušavao srušiti, ali nakon što su umalo ispali iz ringa sudac ih je vratio u stand-up. Hill je postao sigurniji, no Green ga je ubrzo ponovo srušio, popeo mu se na leđa i time dobio rundu. Na početku treće Green je dobio udarac u međunožje, no brzo je nastavio i do kraja uspio

Chris “Action Man” Curtis (14-5) razbio je sunarodnjaka Lea Berciera koji je kraj treće runde dočekao potpuno krvave glave i izgubio jednoglasnom odlukom. Curtis je dominirao od početka, brzim kretnjama izbjegavao pokušaje Berciera i pogađao ga sjajnim boksačkim serijama, laktovima i highkickovima, no nije uspio slomiti čvrstog protivnika.

U prvoj borbi večeri turski MMA borac Arda Adas porazio je Brazilca Bezerru serijom udaraca nakon što ga je stisnuo u kut i sudac prekinuo borbu. Bezerra je krenuo agresivno, ali već u prvoj rundi Adas mu je uzvratio preciznim i brzim udarcima u glavu i u drugoj rundi nakon minutu i pol dovršio posao.

 

FFC 24, rezultati

MMA

 Danillo Villefort (BRA) def. Thiago Rela (BRA), TKO (udarci), R3, 1:04

Roberto Neves (BRA) def. Valdir Araujo (BRA), KO (highkick), R1, 1:23

Desmond Green (USA) def. Desmond  Hill (USA), jednoglasna odluka

Jeremy Kimball (USA) def. Matt Van Buren (USA), KO (udarci), R1, 0:18

Chris Curtis (USA) def. Leo Bercier (USA), jednoglasna odluka

Arda Adas (TUR) def. Jorge Luis Bezerra (BRA), TKO (udarci), R2, 1:31

KB

Mladen Brestovac (CRO) def. Steven Banks (USA), TKO (highkick), R2, 2:42

Tigran Movsisyan (ARM) def. Jovan Davis (USA), jednoglasna odluka

Michael Stripling (USA) def. John Morehouse (USA), jednoglasna odluka

Michael Stevens (USA) def. Cyrus Washington (USA), jednoglasna odluka

Kit Ruddock (USA) def. Robert Mosier (USA), jednoglasna odluka

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI