Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FFC 23 vaga: “Braveheart” Gluhak prošao tek kada je skinuo sve sa sebe! (FOTO) | Fight Site

FFC 23 vaga: “Braveheart” Gluhak prošao tek kada je skinuo sve sa sebe! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.03.2016 20:27h Autor:

Gluhak vs. Senyei (Photo by Milan Krušič – FFC)

Sve je spremno za 23. izdanje Final Fight Championshipa koje će se održati sutra, u petak 18. ožujka u bečkoj dvorani Multiversum Schwechat.

U četvrtak je održano službeno vaganje koje je na veselje organizatora prošlo i više nego dobro. Naime, svi su borci iz prvog pokušaja zadovoljili maksimalnu dopuštenu kilažu u svojoj kategoriji. Najbiže padu je bio kandidat za pojas prvaka u velter kategoriji Hrvat Ivan “Braveheart” Gluhak koji će se boriti protiv neporaženog Laszla Senyeia. On je na vagu stao sa 100 grama preko dopuštene granice, no kada je sa sebe skinuo i donje rublje, vaga je pokazala zadovoljavajućih 77.4 kilograma što je očigledno razveselilo vrlo iscrpljenog i već dehidriranog Gluhaka.

Izazivač u lakoj kategoriji, Ahmed Vila će zbog kasnije leta vaganje odraditi u večernjim satima, a svi ostali borci su vrlo profesionalno odradili “posao prije pravog posla”.

Nekoliko izmjena u posljednji trenutak

Popis borbi je doživio nekoliko promjena u posljednji trenutak pa je tako potpuno otpao teškaški kick boksing obračun Šljivar vs. Čikotić. Hrvat Čikotić je na jednom od posljednjih treninga doživio neugodnu ozljedu mišića, a nije bilo dovoljno vremena da bi organizatori pronašli adekvatnu zamjenu pa je čitav dvoboj prolongiran za neki od idućih FFC-ova.

Već smo spomenuli nastup velike neporažene bosanskohercegovačke MMA nade Ahmeda Vile koji je doslovno uletio u dvoboj protiv prvaka Mađara Viktora Halmija. Originalni izazivač Dagestanac Sulebanov je zbog problema s vizom zapeo na aerodromu u Moskvi pa su čelnici FFC-a morali brzo reagirati kako ne bi ostali i bez drugog meča. No, Vila, koji se također pripremao za drugi nastup ovog vikenda, je uskočio u dvoboj protiv Halmija te je prihvatio ponudu FFC-a.

Sutra će gledatelji u Beču vidjeti ukupno 11 dvoboja što u kick boksing, što u MMA konkurenciji, od čega su čak dva za pojas FFC prvaka. Kick boksing dio priredbe kreće u 20 sati, dok će MMA startati u 22:00. Ulaznica za drugi dolazak FFC-a u austrijsku prijestolnicu još uvijek ima te se prodaju u sustavu OETicket.at.

FFC 23 – Vienna
18.3.2016.
Multiversum Schwechat

MMA:

Philipp Schranz (AUT), 66.5 kg vs. James Brum (ENG), 65.7 kg
Viktor Halmi (HUN), 70.2 kg vs. Ahmed Vila (BiH) TBM – title match
Laszlo Senyei (HUN), 76.8 kg vs. Ivan Gluhak (CRO), 77,4 kg – title match
Darko Banović (AUT), 66.1 kg vs. Joey Kuiten (NED), 65.3 kg
Manuel Bilić (AUT), 66.3 kg vs. Adam Borics (HUN), 66.3 kg

KB:

Foad Sadeghi (AUT) 71.0 kg vs. Tigran Movsisyan (CZE), 70.8 kg
Eyevan Danenberg (NED), 76.6 kg vs. Ayub Gaziev (AUT), 76.9 kg
Doan Devon (NED), 72.0 kg vs. Beko Doinjashvili (GE), 71.5 kg
Manuel Sembera (AUT), 77.0 kg vs. Jasmin Bajrović (CRO), 77.0 kg
Karim Mabrouk (EGY), 85.0 kg vs. Aleksandar Stankov (SLO), 84.0 kg
Vahid Ipek (AUT), 73.1 kg vs. Mark Kurick (AUT), 75.5 kg

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI