FFC 18: Truhan ozlijeđen, umjesto njega "Terror" Trušček!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.04.2015 13:57h Autor:

Tušček vs. Soltesz

Nažalost, FFC 18 u Ljubljani je doživo još jednu promjenu u svom MMA dijelu. No, nasreću, organizatori su ekspresno našli odličnu zamjenu. Matej "DoKoske" Truhan je morao okazati nastup protiv Mađara Laszla Soltesza, a umjesto njega u dvoboj do 77 kilograma je uskočio miljenik slovenske publike Ivica "Terror" Trušček.

Zanimljiv podatak jest da zbrojeno Trušček i Soltesz imaju čak 81 profesionalnu borbu. Ivici će ovo biti povratak u FFC nakon točno godinu dana s obzirom da je posljednji dvoboj odradio upravo u Ljubljani na FFC-u 12 u travnju 2014. Tada je prisiljavanjem na predaju svladao Austrijanca Michaela Pfundera. To će mu također biti povratak u velter kategoriju nakon što je zadnjih par FFC mečeva odradio u lakoj. Ranije je u FFC ringu pobjeđivao Vasu Bakočevića i Leonarda Zecchija, a gubio od odličnog Mađara Laszla Senyeija. Ukupni profesionalni "score" mu se trenutačno zaustavio na 26 pobjeda i 22 poraza. No, svi znaju kako je Trušček jedan od rijetkih boraca koji nikada nije odbijao nastupe, kao i da bi mu rubrika porazi bila brojčano znatno skromnija da je više kalkulirao u svojoj dugoj karijeri. Zagrepčanina smo nedavno gledali u akciji na Arti FC-u 4 gdje je ekspresno svladao Rusimira Jugovića.

Mađar Soltesz u karijeri ima 21. slavlje i 12 poraza, a valja istaknuti čak 17 pobjeda prisiljavanjem na predaju što je izuzetno visok postotak pobjeda na taj način. Ovo će mu biti FFC debi.

FFC 18 – Ljubljana
17.4. 2015.

KB:

Samo Petje (SLO) vs. Rosario Presti (ITA), -70kg – meč za naslov
Mladen Brestovac (CRO) vs. TBA, HW
Miran Fabjan (SLO) vs. Denis Marjanović (BiH), -85kg
Denis Chorchyp (SLO) vs. Vasil Ducar (CZE), -91kg
Teo Mikelić (CRO) vs. Valentin Rybalko (UKR), -70kg
Jasmin Bajrović (CRO) vs. Eyevan Danenberg (NED), -77kg


MMA:

Igor Pokrajac (CRO) vs. Maciej Browarski (POL), -93kg
Laszlo Seynei (HUN) vs. Tonči Peruško (CRO), -77kg
Filip Pejić (CRO) vs. Slobodan Maksimović (SUI), -66kg
Ivan Gluhak (CRO) vs. Dušan Džakić (SER), -77kg
Ivica Trušček (CRO) vs. Laszlo Soltesz (HUN), -77kg
Tilen Kolarič (SLO) vs. Danilo Velluardo (ITA), -70kg

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI