Fenomenalni Ivan Erslan: Pogledajte boksačku pobjedu protiv prvaka Italije (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.11.2017 11:29h Autor:

Ivan Erslan

Ova vijest će zasigurno biti zanimljiva i onima koji su ljubitelji slobodne borbe, ali i boksačkim sladokuscima koji cijene dobar šakački meč.

Iako se radi prije svega o sjajnom MMA borcu koji nastupa za FFC, Ivan Erslan od ove godine nastupa i u Regionalnoj boksačkoj ligi za momčad BK Sesvete. Do sada je dva puta boksao u službenim mečevima da bi mu se prilika za treći ulazak u boksački ring pružila prošlog vikenda u Podgorici gdje je selekcija Regionalne lige boksala protiv momčadi Italije. Rekli bi mnogi nimalo lagan zadatak za nekoga tko je realno tek početnik u odnosu na višestrukog prvaka Italije u super teškoj kategoriji Mirka Carbottija.

No, član zagrebačkog ATT-ja je oduševio. Bio je uvjerljiviji, točniji i bolji od svog protivnika, a u drugoj rundi se Talijanu i brojalo. Na koncu je Erslan ubilježio veliku pobjedu za svoju momčad.

U svojoj drugoj karijeri, onoj MMA borca, Erslan je i dalje neporažen (4-0), a u posljednjih nekoliko mjeseci mu je propalo nekoliko angažmana. Stoga su boksački mečevi u Regionalnoj ligi sjajna stvar za popuniti rupe bez natjecanja!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI