Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Felixu Sturmu prijete tri godine zatvora! | Fight Site

Felixu Sturmu prijete tri godine zatvora!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.09.2016 11:50h Autor:

Felix Sturm (Facebook)

Njemački boksač bosanskohercergovačkog porijekla, Felix Sturm, mogao bi se suočiti s tri godine zatvora zbog testa koji je ukazao na uporabu steroida u vrijeme njegove borbe protiv Fedora Chudinova iz veljače ove godine.

Do ovakvog bi raspleta mogao dovesti novi njemački zakon kojim je ta država krenula u žestoku borbu protiv uporabe dopinga. Isti zakon trebao bi se provoditi i u slučaju prekršaja kojeg je počinio aktualni WBA prvak, a on nalaže da se svaki njemački sportaš, koji bude pozitivan na sredstva za poboljšanje performansi, može suočiti s kaznom do tri godine u zatvoru.

Također, zakon sucima daje mogućnost da s do 10 godina zatvora kazne osobe koje su zabranjenim sredstvima opskrbljivale sportaše.

U cijeloj priči treba naglasiti kako se još uvijek čeka na B uzorak. Sturm, rođen kao Adnan Ćatić, je nekoliko puta opovrgnuo optužbe, a trenutno više ni ne živi u Njemačkoj već se s obitelji preselio u Bosnu i Hercegovinu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI