Fedorovi fanovi dobili priliku upoznati se s Truščekom

Vijesti iz regije 25.10.2012 05:40h Autor:

Ivica Trušček (foto: Mixfight.ru)

M-1 Global za tri tjedna u Rusiji organizira veliku priredbu na kojoj će nastupiti i Ivica Trušček, a ovog su tjedna upravo njega odlučili predstaviti Fedorovim fanovima.

Fedor Emelianenko na Facebooku ima gotovo pola milijuna fanova, mnogi ga smatraju jednim od najboljih MMA boraca svih vremena i nadaju se da će se jednog dana njegova odluka o kraju karijere ipak promijeniti, barem nakratko.

Upravo je na njegovoj stranici ovog tjedna predstavljen meč Truščeka koji će se održati 15. studenog u St. Petersburgu, a tom prilikom Ivici će protivnik biti Artiom Damkovsky. Radi se o borcu koji je prošle godine slamanjem teško nokautirao našeg Antuna Račića.

"Hrvatski borac Ivica Trušček čovjek je koji će se doslovno boriti s bilo kime, bilo gdje i bilo kada. Vrlo prijateljski nastrojen van ringa, ali u njemu je potpuno neustrašiv. Ove godine borio se šest puta, a jedan meč je već i održao na M-1 priredbi kad je nakon tri vrlo dobre runde izgubio podijeljenom sudačkom odlukom, no mnogi su upravo njihov meč proglasili najboljim tog dana“, napisali su na službenoj M-1 stranici o našem borcu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI