Fedor pomogao Srbima stradalima u poplavama: Donio kamion sportske opreme!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.06.2014 10:33h Autor:

Screenshot

Legendarni borac kojeg mnogi smatraju najboljim svih vremena, Fedor Emelianenko, je odlučio pomoći građanima Srbije stradalima u velikim poplavama. Kako javlja portal Lifenews.ru, Fedor je u veleposlanstvo Srbije donio kamion pun sportske opreme. Po povratku s MMA turnira koji se održao u gradu Khanty-Mansiysku, Fedor se uputio u veleposlanstvo te je pritom dao izjavu za medije.

"Moramo pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Moramo činiti dobra dijela, to bi nam trebalo biti u krvi. Dobrota i želja da uvijek učinimo pravu stvar", poručio je Fedor koji se među ostalim sastao i s veleposlanikom Srbije u Moskvi.

Rus će, kako je već najavljeno, narednog vikenda (14. lipnja) sudjelovati kao poseban gost na MMA priredbi Tesla FC 4 u Pančevu.  Poznati borac je najavio kako se neće raditi samo o sportskom i humanitarnom posjetu, nego da će u Srbiju stići s obitelji kako bi posjetili samostane i druga sveta mjesta njima "bratskoj državi".

"To je primjer kako bi svaka osoba trebala reagirati. Svakom narodu je osim fizičke, bitna i duhovna snaga", izjavio je veleposlanik Republike Srbije u Rusiji, Slavenko Terzić koji se susreo s Fedorom te mu se zahvalio na svesrdnoj pomoći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI