Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fedor na ljeto stiže u Budvu! | Fight Site

Fedor na ljeto stiže u Budvu!

Vijesti iz regije 06.03.2015 11:37h Autor:

Fedor Emelianenko

Crnogorska publika imat će priliku sredinom ljeta, točnije u srpnju, upoznati najveće ime u MMA svijetu. Naime, jedan od najpopularnijih boraca u povijesti slobodne borbe Fedor Emelianenko bit će gost Montenegro Fighting Championship 3 događaja.

MFC će nakon dva manja događaja ovog puta napraviti pravi borilački spektakl jer će svoj treći turnir održati u poznatom disko klubu "Top Hill" u Budvi, a borbe će biti održane u kavezu. Najavljeni su nastupi najboljeg crnogorskog MMA borca Vase Bakočevića, a u Budvu će doći i Ivica Trušček, Dušana Džakića te Josipa Artukovića.

"S Fedorom je postignut načelni dogovor. On će biti gost MFC 3 eventa, te će usput posjetiti neke naše manastire. Zbog obaveza koje ima, konačnu potvrdu ćemo morati pričekati.", rekao je organizator MFC-a Alen Džankić.

Nastupi spomenutih regionalnih zvijezdi su dogovoreni, ali i očekuju se i neka nova zanimljiva imena.

"Imamo dogovor s Vasom, Dušanom, Ivicom i Josipom, a pored njih tu će biti još nekih boraca. No, nećemo još iznositi informacije. Nastupit će i naša mlada nada Dimitrije Džankić, ali i još neki borci iz Crne Gore".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI