Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fedor je u Beogradu! (FOTO) | Fight Site

Fedor je u Beogradu! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.06.2013 22:27h Autor:

Fedor u Beogradu

Na samom koncu svibnja u Hrvatsku je stigao aktualni UFC-ov prvak Cain Velasquez i ovdje boravio desetak dana, a bilo je potrebno čak nekoliko njegovih fotografija da MMA fanovi povjeruju u priču kako je jedan od trenutno najboljih MMA boraca na svijetu zaista stigao u našu domovinu.

No, sad se i naši susjedi iz Srbije mogu pohvaliti da je njihovu državu posjetio također jedan MMA velikan, a u ovom slučaju radi se o jednom od najboljih svih vremena – Fedoru Emelianenku!

Veliki Rus htio je svoj boravak u Rusiji zadržati u krugu nekolicine ljudi, no Fight Site je uspio doći u posjed dvije fotografije s treninga Fedora i srpskog MMA borca Aleksandra Rajačića, a uskoro se pojavila i fotografija Fedora s Aleksandrom Radosavljevićem i Draganom Tešanovićem!

Koji je točno razlog njegovog dolaska u Srbiju još uvijek nije poznato, ali nakon što su procurile ove fotografije u javnost, vjerojatno je samo pitanje vremena kad će se otkriti i detalji o ovoj iznimno zanimljivoj posjeti.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI