FC report: Saznajte koji se "opasni" borac rasplakao zbog pregažene mačkice

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.10.2014 10:56h Autor:

Anja Alavanja Romac

I danas je na rasporedu Fight Channel report, jedina emisija na ovim prostorima o borilačkim sportovima. U današnjem izdanju donosimo intervju s dubrovačkim borcem Marom Perakom, koji se raspričao o zanimljivim trenucima koje je doživio prije meča s karizmatičnim Bobom Sappom. Posebno nas je "ganula" priča o tome kako se golemi Bob rasplakao zbog pregažene mačkice.  

U FC reportu pogledajte i zanimljiv prilog o UFC-ovoj borkinji Liz Carmouche, koja otkriva rekacije okoline na svoje priznanje kako je homoseksulaka. Prilog koji će biti zanimljiv svakom borcu, profesionalcu i amateru jest onaj u kojem nam poznati sportski fizioterapeut otkriva vježbe koje se moraju odraditi prije treninga kako bi se prevenirale česte ozljede. 

Osim sažetaka najnapetijih mečeva održanih proteklog tjedna, donosimo i zanimljivo odbrojavanje; Top 5 najzabavnijih izlazaka boraca, a mislimo na šetnju do ringa i oktogona. Jedan borac izlazi u perju, jedan s umjetnom nogomu ruci, a neki "nabace" i plesnu koreografiju. 

Budite s Anjom Alavanjom Romac u 19 i 20 na Fight Channelu. 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI