FC report donosi godišnji pregled: Najbolji UFC-ovi mečevi, najbolje izjave naših boraca…

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.12.2014 12:26h Autor:

Anja Alavanja Romac

Danas je na rasporedu posebno izdanje FC reporta! Godina se bliži kraju, a mi smo pripremili "specijalku" u kojoj vam donosimo najbolje od UFC-a i FFC-a u 2014. 

Pogledajte naš izbor deset najboljih mečeva godine. Nevjerojatni obrati, ludi nokauti, neočekivani submissioni, borilački trenuci koji su vam podizali adrenalin u krvi. Budite uz FC report i pogledajte, slažete li se s našim izborom, tko je zaslužio titulu meča godine. U posebnom izdanju donosimo vam i tko su uz neprikosnovene vladare svojih divizija u UFC-u, novi "it" dečki, odi kojih se u 2015. očekuje posebno mnogo. 

Prisjetit ćemo se i velikog ožujskog eventa, Gloryja u Zagrebu, a posebnu pažnju posvetili smo FFC-ovoj bečkoj priredbi. Najzabavnije minute današnje emisije pripadaju našim borcima, jer smo napravili svojevrsni "best of"; izjave koje su nas nasmijale, zabavile ili zabrinule:).Pogledajte i po čemu će naši najbolji borci pamtiti 2014. i što si žele u godini koja dolazi. 

Svakako budite uz Fight Channel i Anju Alavanju Romac večeras nešto posije 20 sati, i uživajte u blagdanskom specijalu jedine emisije o borilačkim sportovima na ovim prostorima. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI