FC report: Domaći borac u plesu oko štange, intimna priča Juniora dos Santosa…

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.10.2014 12:52h Autor:

Anja Alavanja Romac

U novom izdanju Fight Channel reporta, jedine emisije koja prati borilačke sportove na ovim prostorima, donosimo zanimljive priče iz domaćih i svjetskih ringova i kaveza.

Pogledajte priču o mladom zagrebačkom borcu Saši Drobcu,  jednom od MMA boraca koji su izborili nastup na finalu FFC futuresa. Sa Sašom smo bili na treningu, ali i na fizioterapiji, te nas je odveo u studio za ples na šipci, Mighty M Station. Naime, studio je u vlasništvu njegove djevojke Morane, koja nam je pokazala svoje vještine, a u plesu na šipci se okušao i Saša. 

U novom izdanju FC reporta donosimo priču o intimnom svijetu drugoplasiranog teškaša svijeta, Juniora dos Santosa. Za motivaciju i inspiraciju onih koji se još nisu pokrenuli, a vole borilačke sportove, posjetili smo muay thai klub Predator u kojem su nam borci amateri ispričali zašto su postali ovisni o treninzima.

Ni ovoga puta nismo izostavili napeto odbrojavanje; ovoga puta sastavili smo top 5 boraca bez kojih UFC ne bi bio ono što je danas. Na popisu su Urijah Faber, Jon Jones, Michael Bisping, a tko je na prvom mjestu, otkrijte u emisiji.

FC report gledajte večeras u 20 sati i 20 minuta, na Fight Channelu. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI