Fanovi odlučili: Žele Bekavca i Batinića u borbi za FFC titulu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.09.2014 22:37h Autor:

Bekavac i Batinić

Protekla dva dana posjetitelji Fight Sitea mogli su svojim glasovima odlučiti dobitnika MMA rukavica u nagradnoj igri. Uz odabrane prijedloge išla su i objašnjenja mečeva za koje su sudionici u nagradnoj igi smatrali da bi se trebali organizirati za titulu prvaka FFC-a

Kao opcije nakon prijedloga sudionika bili su ponuđeni mečevi Bekavac VS Batinić, Delija VS Starring i Spahović VS Batinić.

Anketa je izazvala veliki interes, u manje od 48 sati sudjelovalo je više od 1.500 ljudi, a u srijedu u 22 sata do kad su glasovi važili za odabira pobjednika najviše zanimanja je pobudio potencijalni okršaj Bekavca i Batinića!

Hoćemo li zaista u narednim mjesecima moži uživati u toj borbi, vjerojatno ćemo saznati uskoro, a mi čestitamo Luki Kukini koji je predložio tu borbu na osvojenim rukavicama i još jednom prenosimo njegovo objašenjenje zašto smatra da se Bekavac i Batinić trebaju sresti u ringu.

Podsjetimo, trenutno je u tijeku drugi dio nagradne igre u kojem možete osvojiti također FFC-ove rukavice, a trenutnu anketu ćemo ostaviti otvorenom još dan-dva s obzirom na veliko zanimanje posjetitelja.

"Stjepan Bekavac nanizao je tri pobjede zaredom, a posljednjom pobjedom, nokautom nad Eddijem Sanchezom obilježio je FFC 11 osvojivši naslovnice hrvatskih borilačkih portala. Borac koji većinu svojih borbi završava u prvoj rundi garantira večer punu adrenalina, a njegovih 11 pobjeda nokautom od ukupno 16 pobjeda dokazuje da će gledateljima dati ono što žele vidjeti, a to je "Stand And Bang" stil. Matej Batinić mlada je hrvatska MMA nada te uz to i aktualni prvak hrvatske MMA lige. U svojoj mladoj karijeri slavio je čak 14 puta, a trenutno ima niz od 9 pobjeda zaredom. Matej, koji sazrijeva pod palicom Bernarda Bana, dokazuje se kao vrlo pametni borac koji može odvesti borbu u željenom smjeru. Upravo je ta zaokruženost Matejevog MMA znanja njegovo najveće oružje koje ga dovodi do raznovrsnih pobjeda. Taktika će u ovom meču biti od presudne važnosti, a na kraju borbe će se pokazati tko je kompletniji borac i naravno tko više zaslužuje pojas." – Luka Kukina

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI