Fabjan u Švicarsku na revanš s Kongolom!

Vijesti iz regije 01.09.2012 04:33h Autor:

Miran Fabjan (foto: Matjaž Knuplež)

Miran Fabjan ovog je tjedna objavio da će se ponovno boriti s Yoannom Kongolom, od kojeg je izgubio proteklog mjeseca u Portorožu, a ovog puta radit će se o meču za titulu europskog prvaka.

Ponajbolji slovenski K-1 borac, Miran "Rocky" Fabjan, nesretno je izgubio proteklog mjeseca u Portorožu na priredbi u vlastitoj organizaciji boreći se protiv sjajnog Švicarca Yoanna Kongoloa, koji se nalazi među deset najboljih u Europi u kategoriji do 81 kilogram.

Odmah nakon meča u ringu je bilo govora o revanšu u listopadu, no sve je do ovog tjedna bilo iznimno neizvjesno prvenstveno zbog teškog loma prsta na ruci Fabjana koji se dogodio samo nekoliko dana prije spomenutog meča u Portorožu. Sada je, čini se, sve dogovoreno i revanš će se održati već idućeg mjeseca.

"Ponudio mi je revanš i ja sam prihvatio. 6. listopada borit ću se s Kongolom u Ženevi za titulu europskog prvaka, a ovog puta ipak će biti nešto drukčije jer se mogu potpuno usredotočiti na borbu, ne moram se baviti i organizacijom priredbe. Pripreme započinju već u ponedjeljak i jako se radujem", rekao je Fabjan za slovenski portal fighter.si.

Njihov meč na Admiral Markets Fight Nightu bio je prilično sporan, odnosno sporna je bila sudačka odluka, pa je ovo idealna prilika Fabjanu da pokaže jesu li suci pogriješili u Portorožu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI