Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fabjan u Trstu napada svjetsku titulu | Fight Site

Fabjan u Trstu napada svjetsku titulu

Vijesti iz regije 02.01.2013 10:19h Autor:

Miran Fabjan

Jedan od najboljih slovenskih K-1 boraca, Miran Fabjan, na samom početku ožujka imat će jedan od najtežih i najbitnijih izazova u svojoj karijeri. U Trust se bori za MTA svjetsku titulu.

Protivnik će mu biti iznimno iskusni talijanski borac Rosario Presti, a on je tijekom svoje karijere čak sudjelovao i na K-1 Max turniru 2008. godine, gdje je ipak ispao u osmini finala kad ga je nokautirao Warren Stevelmans. U svojoj K-1 karijeri odradio je čak 78 mečeva, a u njih 62 je ubilježio pobjedu.

Radi se o borcu koji obično nastupa u kategorijama lakšim od 80 kilograma, pa će ovog puta Miran morati dodatno spuštati kilažu, kako bi dan prije meča na vaganju imao 77 kilograma.

Borba će trajati ukupno pet rundi po tri minute, a spomenimo kako će te večeri 2. ožujka u Trstu također nastupa i jedan od najboljih "pound-for-pound" K-1 boraca na svijetu, Giorgio Petrosyan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI