Fabjan: Moram paziti bradu i pobijedit ću Marjanovića jer sam kvalitetniji!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.04.2015 10:00h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto (Fight Site)

Vodeći dnevni list u Sloveniji, Delo, je posvetilo velik prostor dolasku FFC-a u Stožice. FFC 18 je najavljen kao prvoklasni borilački event s velikim zvijezdama poput Mladena Brestovca ili Igora Pokrajca, ali i s mnogim slovenskim borcima poput Fabjana, Chorchypa, Petjea ili Kolariča.

"Nadam se da će ljubitelji borilačkih sportova prepoznati vrijednost ovog događanja i da će doći u što većem broju. Pitanje je kada će se ponovno dogoditi da borci poput Igora Pokrajca ili Brestova nastupe tako blizu Slovenije", poručio je slovenskoj publici ponajbolji slovenski kick boksač Miran "Rocky" Fabjan.

Kao i obično "Slovenski Rocky" je bio iskren te je realno analizirao svog protivnika Denisa Marjanovića.

"Denis je top protivnik s vrlo jakim direktom s kojim doslovno uništava svoje protivnike. Nedavno je nokautirao Crnogorca Bobana Krušiča kojeg sam ja prošle godine pobijedio na bodove. Izgubio  je gusto od Ibrahima El Bounija, koji je, kao što znate, mene nokautirao", opisao je Marjanovića Fabjan.

No, Miran vjeruje da je ukupno gledajući kompletniji i kvalitetniji borac od Marjanovića. Ipak…

"Moram čitavo vrijeme paziti na svoju bradu i biti koncentriran. Ako uspijem u tome i ne napravim neke velike greške, trebao bih pobijediti. Vjerujem da sam ipak bolji borac od njega u svakom segmentu", tvrdio 29-godišnji Fabjan.

Zanimljivo i znakovito; "Rocky" će 13.4.  proslaviti svoj 30. rođendan, a priredba mi mogla biti prekretnica za njegovu karijeru.

"Ako izgubim ovaj meč razmišljat ću u prekidu karijere, a pobjeda bi mi otvorila neke sasvim druge opcije. Bio bi to korak prema revanšu s El Bounijem ili Albancem Shkodranom Veselim ili Srbinom Stevanom Živkovićem. Bio bih na putu prema FFC vrhu", priznaje sjajni slovenski borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI