Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fabjan: Krušić će biti svjetska klasa, dugujem mu revanš! | Fight Site

Fabjan: Krušić će biti svjetska klasa, dugujem mu revanš!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.10.2014 11:11h Autor:

Miran Fabjan

Miran Fabjan i Boban Krušić nisu razočarali. Slovenac i Crnogorac su odradili tri dinamične runde, bez kompromisa i izbjegavanja borbe. Na kraju je slavio iskusniji, Miran Fabjan, koji je poručio da Krušiću duguje revanš te da smatra da će on postati svjetska klasa borca.

Boban Krušić sjajno je odradio prvu rundu protiv Mirana Fabjana i slovenskog borca je doveo u probleme. Ipak, iduće dvije runde u prvi je plan došlo Fabjanovo iskustvo te je kvalitetno iskoristio Krušićev umor i došao do pobjede.

Nakon borbe je bio vrlo raspoložen, posebno jer mu ova pobjeda dobro dođe nakon nakon poraza od Paula Daleya, a na svom Facebook profilu je napisao:

"Moj opis borbe bi bio dispiclinirano odrađen meč i velika pobjeda. Boban Krušić će biti svjetska klasa borca i ja mu dugujem revanš. Hvala mom timu, trenerima, sponzorima i svima koji vjeruju u mene. Također, hvala publici, koja je u ova teška vremena izdvojila novce za ulaznicu te došla pogledati ovaj spektakl. Na kraju se želim zahvaliti mojo obitelji, jer bez njih ne bi ni postojao Slovenski Rocky."

Miran je tako savladao svog prijatelja Krušića, a za razliku od njegovih prošlih borbi, baš iz tog razloga ovog puta nije bilo nikakve zle krve ili agresivnih najava. Miran iduču borbu po rasporedu ima već 31. listopada, kad se u Rusiji bori protiv Sulejmana Magomedova

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI