Fabjan: Čekam datum i mjesto za borbu protiv Zoraja

Vijesti iz regije 29.06.2013 09:27h Autor:

Fabjan VS Bilić

Miran Fabjan još je jednom odlučio istaknuti svoje pohvale prema organizaciji FFC na kojoj je debitirao ranije ovog mjeseca pobjedom protiv do tada neporaženog Ivana Bilića u Poreču.

Najbolji slovenski K-1 borac bio je oduševljen iskustvom na FFC-u te je promociju Orsata Zovka označio kao najboljom u Europi.

"Nema potrebe trošiti previše riječi kad je FFC u pitanju, radi se o organizaciji na najvišoj mogućoj razini. Borci imaju TV u svlačionici putem kojih se mogu pratiti mečevi u ringu, brinu se za zavoje, hranu, vodu, led… Moguće da ima prostora za poboljšanja, ali ja ga osobno ne vidim. Zaslužuju čistu desetku s moje strane", rekao je Miran za novi slovenski portal fightfan.si.

Kada i gdje će Fabjan odraditi svoju iduću borbu u FFC-u još nije poznato, ali protivnik je prilično izgledan… "Da, ukoliko ne bude nekakvih nepredviđenih problema, moj idući protivnik u FFC-u bit će Emil Zoraj, ali još uvijek ne znam kada i gdje ćemo se boriti."

Iza Mirana je teško razdoblje zbog kojih mu je propalo nekoliko iznimno bitnih mečeva… "Bilo je ove godine nekoliko jako zanimljivih ponuda, ali sve je to propalo zbog moje ozljede vrata. Trebao sam se boriti na K-1 WGP Finalu u Zagrebu, Glory eventu u Turskoj i četvrtfinala Tatneft kupa u koji sam se već ranije plasirao zahvaljujući pobjedi nad Leonidom", dodao je Miran.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI