Evo što kažu hrvatske MMA zvijezde o najavi dolaska UFC-a u Zagreb!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.07.2014 09:38h Autor:

UFC

Dolazak najbolje svjetske MMA organizacije u Hrvatsku i dalje mnogima zvuči kao nestvarna vijest. Čelnik Fight Channela Orsat Zovko najavio je da bi UFC iduće godine zaista mogao stići u Zagreb, a tim povodom odlučili smo nakratko popričati s par poznatijih hrvatskih MMA boraca.

Upitali smo ih kako komentiraju mogućnost dolaska UFC-a u Hrvatsku, vide li možda sebe na tom eventu i koga očekuju u glavnoj borbi večeri.

Stipe Bekavac: To je vrhunska stvar za svaku zemlju koja podržava MMA borbe, pa tako i za Hrvatsku. To je odlična vijest i za borce i za fanove. Nakon tog bi eventa sigurno dodatno porasla popularnost ovog sporta u široj regiji. Kao što sam govorio i prije, moja jedina želja je da sam zdrav, a kad je to slučaj onda se mogu nadati još boljim svojim rezultatima, pa samim time možda i nastupu na tom UFC-ovom eventu u Hrvatskoj. Kad je u pitanju glavni meč večeri postoji toliko mogućnosti da možda nema ni smisla nagađati. No, ako bi se radilo o jednom američkom Hrvatu koji se nalazi u top 10 teškaša, onda bi to bio pun pogodak!

Ante Delija: Dolazak UFC-a bi jako puno značio za našu MMA scenu, vjerujem da bi to bila fantastična prilika za sve najbolje borce iz naše regije. Moj cilj je također postati UFC-ov borac, to je nešto s čime se liježem i budim svakog dana i moja najveća motivacija za teške treninge. Nije mi važno kad će se ostvariti, bitno je da taj dan dođe. U glavnom meču volio bih vidjeti okršaj Stipe Miočića i Marka Hunta.

Dražen Forgač: Velika je ovo stvar za sve koji smo uključeni u MMA po bilo kojoj osnovi. Skidam kapu Orsatu na nastojanjima da UFC dovede u Hrvatsku. Ne razmišljam o nastupu na tom eventu, moj je fokus trenutno na FFC-u. Nadam se da će netko od naših dobiti priliku. Mislim da su najizgledniji kandidati Truhan i Račić od novih, a tu je naravno i Pokrajac koji je već njihov borac. Kao glavnu zvijezdu očekujem Stipu Miočića ili Mirka Filipovića, a protivnike odaberite sami.

Matej Truhan: To bi bilo vrhunski, mislim da je Hrvatska zaslužila da također dođe na red. Značilo bi to jako puno za našu scenu, neki domaći borci bi dobili priliku da se predstave u uvodnim borbama. Ja se, naravno, nadam nastupu, bilo bi to ostvarenje sna. Borio bih se kao ranjeni lavi i sigurno bih zadovoljio fanove, bez obzira pobijedio ili izgubio. Nadam se borbi Stipe Miočića i Juniora dos Santosa u Zagrebu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI