Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Evo odgovora zašto Sherdog nije upisao FFC rezultate | Fight Site

Evo odgovora zašto Sherdog nije upisao FFC rezultate

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.05.2014 11:04h Autor:

Shredog

Mnogi MMA fanovi su primijetili kako rezultati nekoliko posljednjih FFC (Final Fight Championship) evenata (MMA dio) nisu upisani na najpoznatiju svjetsku tražilicu MMA boraca Sherdog.com.

Tragom mnogobrojnih upita koje smo dobili na adresu redakcije, odgovor na ovo pitanje smo potražili kod glavnog urednika Fight Channela Marka Petraka koji nam je objasnio o čemu se radi.

"Naravno da znamo za ovaj problem, no nažalost ili nasreću, radi se o nečemu na što ne možemo utjecati. Svi rezultati su uredno prijavljivani, no sam Sherdog je imao nekih internih problema, promijena kadrova i jednostavno nisu mogli procesurati sve zahtjeve za upisom rezultata", objašnjava Petrak i dodaje:

"Ono najbitnije jest da ne postoji nikakav problem i da će rezultati biti upisani. Dobili smo informaciju da će to biti ovaj tjedan te se nadamo da će biti što skorije. Rečeno nam je da sređuju zaostatke najvećih promocija poput UFC-a i Bellatora, a da ćemo onda i mi doći na red."

FFC svoj sljedeći event ima 6.6. u Zadru, a priredbu će predvoditi Igor Jurković i Luis Tavares. Main event "MMA dijela" nam donosi obračun Saše Milinkovića i Rubena Wolfa. Situacija sa Sherdogom bi očito trebala biti riješena do tada…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI