Evo kontroverznog meča Vase i Zvijeri: Je li udarac bio legalan ili ne? (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.04.2017 11:50h Autor:

vaso_zvijer243432234

Izuzetno kontroverzni meč koji je i u samom uvodu digao mnogo medijske prašine je na koncu i završio kako drugo osim kontroverzno. Vaso Bakočević i Stefan Zvijer su odmjerili snage za Megdan FC pojas proteklog vikenda na priredbi u Srbiji.

Bilo je tu svega, uključujući i jako dobrih trenutaka u samom meču. No, na koncu se Stefan Zvijer okliznuo, završio je na podu, a Bakočević je iskoristio priliku za plasiranje udarca nogom koji je nokautirao njegovog protivnika. U ringu je nastao kaos i opća tučnjava, a suci su nakon dugotrajnog vijećanja Bakočeviću dali pobjedu. Kontroverza je time dobila dodatnu dimenziju.

Nakon dva dana na YouTube servisu se pojavila i čitava snimka dvoboja. Je li sporni udarac bio legalan ili nije, procijenite sami. Organizatori najavljuju revanš što je nešto za što većina fanova i publike navija.

Mali prijedlog za organizatore bi sigurno glasio da se pobrinu za bolje uvjete govoreći o samom borilištu. Neadekvatna podloga i potpuno neadekvatni konopi borišta su i kumovali kontroverzi pa je to nešto što bi trebalo ispraviti uoči revanša.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI