Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Evo dobitnika nagradnog natječaja "Fight Channel i Staročeško vas vode na Cro Copov meč protiv Gonzage"! | Fight Site

Evo dobitnika nagradnog natječaja "Fight Channel i Staročeško vas vode na Cro Copov meč protiv Gonzage"!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.04.2015 14:16h Autor:

Cro Cop vs. Gonzaga II

Povodom nadolazećeg spektakla u Poljskoj Fight Channel i Staročeško su obožavatelje Cro Copa i UFC-a nagradili s čak 10 ulaznica za UFC Fight Night: Cro Cop vs. Gonzaga 2!

Mirko Cro Cop se vratio u UFC te je potpisavši novi ugovor s elitnom promocijom najavio rješavanje nekih starih računa, a Gabriel Gonzaga mu je prvi na listi prioriteta. 11. travnja je povijesni datum za Poljsku koja će prvi put u svom Krakowu ugostiti jedan UFC-ov event.

Zadatak našeg natječaja je bio jednostavan. Trebalo je samo napisati zašto Cro Copa treba podržati u Poljskoj, a prema našem žiriju kojeg su činili Orsat Zovko, Igor Pokrajac i Mladen Brestovac najviše su se iskazali:

1. Marko Josipović 

(Želim svjedočiti pobjedi Mirka Filipovića u Krakowu i podržati tog čovjeka koji je svoj život posvetio borbi i upisao ga u svjetsku MMA baštinu.)

2. Igor Dundović

(U Krakow bi rado išo'
Ne zvao se Mali Mišo
Ma da vidim tog' Cro Copa
Kako brazilsku Sambu sklapa
Desna bolnica, lijeva grob
Prva runda, da izbjegne sukob
Godine su prošle druge
Od kada brojim Mirkove zube
Al' što je zub još jedan
Kada je Mirko i dalje vrijedan
Neka mu je noga laka
Da još jednom imamo prvaka!)

3. Antonijo Ivkić

(UFC je najjača i najelitnija organizacija na svijetu u kojoj Mirko ( najveća borilačka legenda s naših prostora) ima čast nastupati i to možda čak po posljednji put u Europi, ali iako cijenjeni stručni žiri meni ne dodijeli kartu, uvijek mogu otići na FFC tako da nema tu velikog gubitka.)

4. Ivan Levačić

(Uz Staročeško u Poljsku na UFC Fightsite vodi me, do Cro Copove osvetničke pobjede!)

5. Suzana Figl 

(Treba ići u Krakow podržati legendarnog Cro Copa jer je zaslužio podršku vjernih navijača za sve što je postigao u svojoj karijeri. Cro Cop šampion!)

Čestitamo svim dobitnicima koji su osvojili po dvije karte za event i želimo im izvrstan provod! Sretni će dobitnici više detalja o preuzimanju karata dobiti na svoje e-mail adrese.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI