Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Četiri mlada Hrvata na probama u Rijeci izborili mjesto u SuperKombatu | Fight Site

Četiri mlada Hrvata na probama u Rijeci izborili mjesto u SuperKombatu

Vijesti iz regije 25.02.2013 10:36h Autor:

Pobjednici SuperKombat proba u Rijeci

Opatija Fight Club u Zapadnom trgovačkom centru Rijeka (ZTC) u petak 22. veljače organizirao je otvorene probe na koje su se odazvali neki od najtalentiranijih mladih hrvatskih boraca, a čak četvorica njih uskoro će dobiti poziv od predsjednika SuperKombata da nastupe u njihovim službenim kvalifikacijama.

Luka Žeželić u kategoriji do 81 kilogram, Manuel Smoljan do 75 kilograma i braća Puhek. Vrlo zadovoljan svojim dolaskom u Rijeku može biti i ogromni Krouba koji ima 125 kilograma te je stigao iz Belgije i uspio upravo u Hrvatskoj osigurati svoje mjesto u SuperKombatu.

"Iznimno mi je drago što smo i u Hrvatskoj pronašli nekoliko boraca koji će dobiti priliku u našim službenim kvalifikacijama jer imamo plan ove godine održati također turnire u ostalim kategorijama", rekao je predsjednik SuperKombata Eduard Irimia.

Još uvijek nije poznato gdje će spomenuti borci dobiti priliku za nastup, no s obzirom da je uskoro već ožujak, očekuje da se bi u narednih nekoliko tjedana i ta informacija trebala biti poznata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI