Erslan stojički podnio prvi poraz u karijeri: “Ispravit ću što ne valja i slaviti u gradu koji je početak i kraj borilačkog sporta”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.10.2018 11:47h Autor:

Photo: FFC

Jedan od najvećih hrvatskih i regionalnih potencijala u poluteškoj kategoriji Ivan Erslan je u petak (19.10.) doživio svoj prvi profesionalni poraz u MMA karijeri. Član zagrebačkog ATT-a je nokautiran u drugoj rundi dvoboja na FFC-u 32, koji se održao u “Fight Domeu” u Las Vegasu, u meču s Brankom Busickom.

Iako je do tog trenutka dvoboja bio nadmoćan i vrlo dobro se borio, Erslan je naletio na jedan desni “swing” nakon čega više nije bilo povratka u dvoboj. Hrvat se nakon prvog poraza u karijeri obratio svojim fanoivima preko službenog Facebook profila. Njegova poruka je pravi primjer kako se sportaši trebaju odnositi prema porazu – dostojanstveno, baš kao što trebaju biti veliki i u pobjedi.

“Ovaj put nismo bili bolji, na kraju se samo ovo računa i nebitno je sve do ovog trenutka. Ispravit ćemo što ne valja i vratiti se bolji. Borit ćemo se ponovno u Las Vegasu koji je početak i kraj borilačkog sporta. Ovo je bilo nevjerojatno iskustvo i hvala Final Fight Championshipu i gospodinu Orsatu Zovku na prilici i povjerenju koje mi pokazuju”, stoji u Erslanovoj poruci fanovima te se nastavlja:

“Znam da pripadamo ovdje među najbolje i kada se vratimo ćemo to i pokazati. Hvala jos jednom svima na podršci, puno vas je. Sljedeći put uzdignute ruke odlazimo iz Vegasa!”

Ivan Erslan je do ovog meča bio neporažen u profesionalnoj karijeri s čistih 6-0.  U nastavku provjerite i ostale rezultate FFC-a 32, kao i “highlight” video.

FFC 32 rezultati:

Shelton Graves def. Carl Seumanutafa, (49-46, 49-46, 49-46) – za titulu u teškoj
Austin Vanderford def. Edmilson Freitas, KO (Punch), 1:38 Rd. 1
Branko Busick def. Ivan Erslan, KO (Punch), 4:41 Rd. 2
Brandon Ricetti def. Adam Smith, (Arm Triangle), 4:26 Rd. 1

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI