Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Erslan najavio nastavak niza i nakon pobjede protiv opasnog Bugara | Fight Site

Erslan najavio nastavak niza i nakon pobjede protiv opasnog Bugara

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.02.2018 18:40h Autor:

Photo: Facebook

Fenomenalni hvatski poluteškaš Ivan Erslan je proteklog vikenda slavio na borilačkoj priredbi AFC promocije koja se održala u Zlatiboru. Iako je i prvotno trebao imati vrlo teškog i zahtjevnog protivnika, on mu je otkazao, a član zagrebačkog ATT-a je tada dobio još zahtjevniji “match up”.

No, odlučio je ne birati i prihvatiti što god se nudilo s obzirom da mu je u 2017. godini dvoboj otkazalo čak pet različitih protivnika.

Na drugoj strani kaveza je tako stajao “zamjenski” bugarski borac Toni Markulev s impresivnih 10-1 u profesionalnom kontu što je jasno govorilo u prilog tome da je ovo bio daleko najteži zadatak u njegovoj karijeri. No, Erslan je uspješno preskočio i ovu predstavu te je sada na savršenih 5-0!

“Misija je završena i nastavit će se i nakon 5-0! Pohvale organizatoru na sjajnom eventu i gostoprimstvu. Hvala Draženu Forgaču na svemu! Hvala svim sparing partnerima i trenerima iz ATT-ja u Zagrebu”, zahvalio se u ponedjeljak Erslan dodatno nabrojavši sve svoje sparing partnere iz kluba uključujući Igora Pokrajca, Sašu Drobca, Filipa Pejića, Luku Ćurkovića i Mateja Batinića.

Erslan je u glavnoj borbi AFC priredbe slavio odlukom sudaca. Iste večeri slavio je i Ivica Trušček, a poraz doživio Ivan Zidar!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI